click click

ikut momo jom

14 December 2010

buat ice cream kat rumah je

haaa siapa nak makan ice cream buatan sendiri cepat lompat macam rabbit! cepat cepat! momo nak tengok..

buat lagi..lompat la banyak banyak.lepas ni kan nak makan ice cream.betul tak?

ok momo share ye resepi ni.

tapi before that nak maklumkan lah dulu kang silap-silap kena saman pula kan?resepi ni bukan dari momo pun.tapi daripada nani rostam. auntie ni cantik tau..anak-anak dia pun sama.HEHE

kenal?haaa bagus-bagus? mak sendiri?err yeke?momo puji je tak kutuk-kutuk don't worry.

so here we go...

resepinya adalah....

tekan


resepi yang sangat simple je kan?so apa tunggu lagi?pergi Giant,Mydin,Carrefour lagi apa?Kedai runcit pakcik saya.HAHAHA

ok selamat mencuba!




4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

woww
cadangan yang menarik

Rozuan Ismail said...

haha..setakat pergi beli tak best la..huhu..jom buat aiskrim sdiri..huhu..

momochan said...

anisa: kalau da buat nanti pos la kat momochan tau HEHE

momochan said...

rozuan: yes! buat sendiri much better :) boleh letak oreo n chocolate banyak2.xmacam kedai kan?HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN