click click

ikut momo jom

14 December 2010

i just dont know what to do

people keep asking me what did i get for my result?is it good?bla...bla..
sorry i just can't answer.
biarkan momo seorang sahaja yang tahu.

i'm not happy at all with my result. memang down habis.
rasa macam tak mahu study da.nak tukar course la.nak tukar campus la.
haihh macam-macam.

momochan betul-betul da give up.da surrender angkat bendera putih tinggi-tinggi.
momo tak mahu bertanding.momo tak mahu lawan lagi.
100% momo sangat down.

sedih sangat..everything jadi macam debu je..not according to my plan at all.
and now i just dont know where to start.
where to begin..

rasa macam tak siuman pun ada juga :(


but im so lucky...
Mr.Ant still ada for me.
dia yang bagi semangat, bila perasaan ni da jadi invisible.kosong.yelekkk bak kata orang india.
yes macam-macam kata semangat dia bagi kat momo untuk bangkit semula.

momo nak bangun lagi sekali.
tapi momo tak yakin mampu atau tidak.
sebab kali ni memang betul tak terdaya langsung.

orang kata frust menonggeng la.....
haa momo lebih kurang gituh juga tapi tak la sampai menonggeng. :p

hmm tak mahu taip da.tibe-tiba rasa lagi sedih pula bila ingat benda ni.fikir lagi macam-macam datang.haishh i just can't take it anymore.i wish everthing berhenti..macam permainan jadinya sekarang ini.

notakaki: T___________________________________________T


3 comments:

Rozuan Ismail said...

bila kita sedih,kita ada Dia..bila kita gembira,kita ada Dia.. bila kita kesunyian,kita ada Dia.. Bila kita sentiasa ingat Dia, kita akan rasa hidup kita tenang...

jangan fed up..setiap kesusahan yg berlaku,adalah uuntuk kebaikan kita di masa hadapan..

hazatulnabila said...

dear momochan, sabar ok...semua y berlaku ada hikmahnya...banyakkan bersabar ;)

momochan said...

rozuan ismail: thanks! :) ini mungkin ujian yang kecil kan?cuma momo insan yg lemah :0

hazatulnabila: momo ni da tak reti nak sabar.HEHEHE but i will do my best and harap sangat keadaan pulih seperti biasa :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN