click click

ikut momo jom

14 December 2010

hazatulnabila main tagtag dengan momochan :)


terima kasih hazatulnabila sebab sudi main tagtag dengan momochan.heeee~now kena story mory lory 25 facts about me and tag 25 orang kawan.

1. Nama sebenar Nadhirah. simple je kan?tapi nama glamour a.k.a. nama timang-timang Dyra, Ira, Amoi, Budak Kecik, Dhirah, Hye Lim dan sangat tak suka orang panggil NAD. pasai pa?entah da tak suka.

2. Anak sulung dari 3 orang adik-beradik. and momo seorang je girl.yipeee~

3. Sangat meminati benda seni.contohnya tarian ! momo tengah mencari masa yang sesuai nak join studio linda jasmine.siapa mahu follow?

4. Sangat benci subject kira-kira :(

5. Tidak suka ambil gambar orang (padahal tak pandai).suka sangat diambil gambar.(bajet cantik macam Paris Hilton dan sexy macam Britney Spears) HAHA mengarut~

6. Terlalu suka dengan makanan. kalau sedih kowang cakap je "jom aku belanja makan" serius tak sedih da kalau momo dengar.ngeh ngeh

7. Tak suka benda manis. rosak gigi kang.tak lalu orang nak pandang ko.

8. Suka berkawan.serious.momo tak main la gaduh-gaduh ni.budak baik la katakan..huhu

9. geli dengan darah.masa kecik suka tengok darah.tapi sekarang tengok sikit da loya nasib tak pitam je.HUHU

10. Bercita-cita nak hidup mewah pada masa akan datang.

11. suka berangan tak kira masa dan tempat. tengah telephone dengan kawan pun sempat lagi berangan.auwww~suka betul

12. Gila dengan shopping !mampu habiskan rm1000 dalam sehari.(tak pernah buat tapi teringin). teruk betul.sahlah lepas ni tak ada orang nak kahwin dengan momo :P

13: Seorang yang sensitive pastu tangkap leleh je kerja. cuma takkan tunjuk depan orang.kira senyap-senyap sudah.

14. Suka-suki nak belasah orang kalau rasa tak puas hati.rasa nak sepak laju-laju je.grrrr~

15 .PINK menjadi pilihan hati momochan :) dan suka sangat teddy bear yang bulu die lembut gebu-gebu.yang lain reject!huuhhu

16.makan ikan pun tidak.yeckss~ tapi keli atau siakap 3 rasa tu dikecualikan.(adessh meleleh air liur)

17. momo suka cartoon! kalau ajak movie cartoon i will never say 'no' upin & ipin syokk weyh. pastu totaly spies.HOHO momo suka Sam yang baju warna hijau tu.berangan nak kerja jadi spy sebab gadget dia best eg. compact powder jadi handphone pastu lipstic jadi laser.walallala~ kalau dapat memang indah betul dunia. :)

18. tetapi sangat cepat naik angin ngeee~

19. hati perempuan lembut cepat sensitive kan?same juga dengan momo :)

20. berminat dengan style minah korea. melayan movie korea sambil usha mamat hero yang sah-sah hensem.fuyooooh!

21. nak melancong ke seluruh negara dengan suami! itu impian yang terbesar *malumalu*

22. suka tengok binatang comel.tapi tak suka nak sentuh-sentuh. seriau weyhh.geli tahap cipan gemok.kwanng kwangg

23. bila momo senyum kat someone and that person tak senyum balik.rasa gerammm betul ! HUHU

24. melihat orang yang cantik benda yang cantik makan benda yang dihias cantik-cantik. i cepat tergoda la u..HAHA

25. momo adalah gadis yang pendek tetapi bercita-cita tinggi. YES! YES! nak tinggi sob sob T__T

member yang momo nak tag

-kamaleffendi
-ain atika
-kucing nakal
-dunia myra
-naryana
-ouhaiza
-mynaness

siapa yang da baca kena buat juga tau :) boleh momo tahu pasal korang juga yeahh

10 comments:

Ain Atika said...

ok momo i buat nanti ye..thanks tag i ok? muuuuuahhh...=p

momochan said...

ain atika :okies...muahhh juga kat u HEHE

Ain Atika said...

hihi malu saya...u entry ni tajuk ske hati ke? cte pasal diri sendiri ke?

momochan said...

yup tajuk suka hati je..and kene cerita pasal diri sendiri..

tak sabar momo nak baca :)

Ain Atika said...

dah siap.heheh

momochan said...

thanks ain atika :)

aizasyazwen said...

Okey momo.. Thnks ye :)

Kamal Effendi said...

thanks for tagging ")

Amrina , said...

thanks sys ? dah siap . btw , sorry lambat post ? *baru perasan :')

momochan said...

welcome2 ngeee :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN