click click

ikut momo jom

15 December 2010

ceria kembali

Hai semua!! sihat tak?lapar tak?bahagia tak?
tengah buat apa tu?

banyak betul momo tanya.HEHE

momo sihat.dan sangat lapar sekarang ini.*tengok adik makan koko crunch*
bahagia?hmm momo cuma rasa happy sedikit.oklah dari muram macam haritu kan?touching lebih.sekarang ni momo tengah tengok cerita top chef.
makanan dia selalu buat momo lapar.
haihh mana la tak tembam.

ok cerita pasal tembam ni momo ada story.
semalam melabur duit di saloon.main-main dengan rambut laa kan sebab rambut da macam badut je.
so sembang la dengan amoi saloon ni.2 orang yang bertugas kena layan momo.
*terfikir rambut ni keras sangat ke sampai kena 2 orang?*

1st macam biasa diorang ni la puji-puji customer kan..
eleehhh ingat momo layan ke?
takpun..angguk je kepala.

lepas tu momo pula puji dia cantik la kurus la.HUAHUAHUA
fuhhh~ tersipu-sipu dia.
gagagga~skill power menaik! yeahh..

tapi betul pun da amoi tu cute.puji la.ekekeke
siapa nak kena puji dengan momo? jom kita pergi saloon lagi takpun spa ke, tapi this time tajaan korang la.boleh? HAHA

next, cakap pasal pipi.haa ni baru bab tembam kan?
momo cakap pipi tembam sangat nak buat rambut pun nanti silap lagi nampak pipi tu kembong.susah kan?

tapi dia jawab,
"tembam la cantik,kalau kurus nanti macam tua."
"pipi makin kendur tak cantik,kalau tembam baguss"

HAHAHHAHA

rasa nak ciumcium je amoi tu.kuikui

momochan muda la jawabnya forever..
ceitt ayat sedapkan hati.

ok siapa pipi tembam gimme 5 bebeh!

kita serupaaaa~

bagi yang tak tu janganlah terasa pula...semua cantik..bersyukur je dengan apa yang ada.
jangan nangis-nangis nak pipi tembam minta cucuk butox eh botox.bagi pipi naik..ohh nehii jangan buat weyh.

macam cartoon je pipi tu nanti.tegang kembong semacam.
phewww~

natural itu cantik lagi indah dilihat


nah ini picca momo semasa di Kelantan.dengan baju yang sempoi habis.lepas tu amik picca kalau boleh pipi tu nak sorok dalam baju.HUAHUA



kenapa momo tak pakai kasut tinggi 5 inci ek?auwhhh kowang nak momo jatuh ke?kang terpeleukk terpelecott..wuuuu T_____T
tapi picca juga jadi simple tak bergaya langsung tengok kat tangan mana nak pakai gelang ke rantai hapee. *sebenarnya terlupa nak bawa*

oklah tu.macam momo kata tadi NEUTRAL.kite kena NEUTRAL. ada faham?

notakaki: nak puasa ke tak esok yee?


5 comments:

Rozuan Ismail said...

naturale is better..make up 2 tu tak payah..baru org kenal kecantikan sebenar kita kan..huhu..make2 up tu backup je..

momochan said...

rozuan ismail : yezza~ natural is much better.kalau makeup tak original la kan? ahaaa rozuan kalau boleh nak pilih gadis bermakeup ke tidak?

*ada idea nak post baru ni*

Anisa Hang Tuah said...

semoge happy2 selalu

kamu is sgt comel
(:

KAMIHIDUP said...

ade entry tuk momo kat KAMIHIDUP...

momochan said...

anisa H.T : semoga awak happy selalu juga si cantik manis HEHE :)

kamihidup:ok momo terbang sekarang juga! HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN