click click

ikut momo jom

15 December 2010

momo sangat takut pula

TIDAK! TIDAK! TIDAK!

kolej momo duduk dulu ada...ada....'benda'
huwaaaa~
T_______T

berdoa taknak kolej tu lagi.iskisk

tapi bukan setiap kolej memang ada ke?

asalkan tak ganggu kita cukup lah kan...
saya baik. dia baik. kita baik. FULLSTOP.
no sesi perkenalan yee..no reunion apa-apa.

haish kenapa momo tetiba cerita pasal ni?

ok actually kat fb tadi sir tanya siapa yang pernah dok kolej sekian sekian sekian
so momo pun bangga la pernah duduk koleh tu.tapi kenapa tanya?

sir cakap sekarang kolej tu tengah cat baru. *alhamdulillah*
sebabnya kolej momo tu dulu "luar setinggan dalam macam condo"
-saya bangga kolej saya-
HAHA tetiba je.

ok back to our story.
orang ni nak cat so kena la cabut kertas segala right?
including ayat Al-Quran
so the moment dia da cabut bilik tu kosong la tak ada pendinding

ok ni scary part.

ada lah 2 makhluk yang auwww auuwww datang.
*rasa sejuk pula tiba-tiba pandang keliling bilik dulu.ok clear.sambung taip*

ok 2 ekoq tu maii dahhh
yang sekoq ni elok takda kepala.

*vavvi vavvi ada benda bunyi jatuh belakang momo*

yang best lagi 2 ekoq tu mai time siang tengah azan Zohor

*macam tak percaya tapi benda da jadi bukan boleh kira waktu kan*

kecian tukang cat tu asyik kena kacau je.
nasib dia kuat.

mula-mula orang tak perasan sebab tak lama hanya nampak sekilas pandang
tapi banyak kali
mula-mula badan lalu kat pintu
lepas tu kepala dok ngintai dalam bilik

*menggigil*

OMG! apa korang buat kalau jadi macam ni yea?



huwaaaa! berdoa tak dapat bilik tu and after this kena letak ayat Al-Quran banyak-banyak.
bagi bilik 'kebal'
huhu

YA ALLAH! minta dijauhkan segalanya.amin.

thanks to sir momo yang dah buatkan momo cuak gaban.haishh.nasib bukan malam jumaat kan?HEHE

oklah nak keluar bilik.takut dowhh lama-lama.seriau denn.

papai semua!

notakaki: Mr.Ant busy with his works.i wish i can stay next to him.ucupp! takut la.. T___T



4 comments:

Woofer Storm said...

hnya mampu tersenyum^^ hahaaa

momochan said...

woofer :amboi beraninya :)

Nur Atiqa said...

kat bilik mane dira?

momochan said...

atiqa:tidak diberitahu dirahsiakan T__T

but dont worry everthing is back to normal.yeaayy!

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN