click click

ikut momo jom

24 December 2010

contest aku dan kacamata


well well well...
since i dont have work to do today.
maka berblogwalking la ke setiap blog dan terjumpa ini contest.

tapi malangnye momo tak ada banyak picca yang pakai kacamata hitam.
auchhh~sebab my face is too small and sangat tak sesuai pakai.
nampak macam cartoon kalau pakai.

so picca yang dipertaruhkan adalah...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




tadaaaa~

a very simple picca with mulut terpeliut.
ingatkan nak letak black and white picca je tapi takut kate bukan kaca mata hitam
so momo letak la dua-dua.
HAHHA im not that tamak ok?

picca cincai saja.lagipun kite support la member blogger sama..sama-sama kita naik kan?

ok if you guys wanna know more about this contest boleh click kat picca jejaka memakai kacamata hitam yang begitu gagah di atas :)

2 orang yang di tag ialah



5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

smart la momo..
all the best yaa

Ajie Mohd Tahir said...

all da best!
^^

momochan said...

anisa: thanks and jangan lupa join :)
ajie:joinlaaaa

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..
tak ade spec lawa la.XD

Syafiq Rosli said...

toing2 tuan tnh dtg tgk..nice pic..all da best ya..:)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN