click click

ikut momo jom

23 December 2010

perangai momochan bersama uniform sekolahnya

Assalamualaikum dan hello! hello!

today ada entry yang maybe agak menarik sedikit tapi memerlukan kelajuan internet semaksima mungkin.

momo nak share picca dari zaman sekolah ketika form 5.


we are charlie angels.hehehe
hidup rumah hijau! :)

meh momo kenalkan kawan momo, dari kiri
syuhada..kavitha.suwaibah dan momochan
yeahh nama sendiri kena la bold kan?

alright not fair.kami ni kawan baik selamanya so
syuhada...kavitha...suwaibah dan momochan
ok now sudah sama rata.fair.

now kita layan picca sambil momo riang bersama hendak bercerita dengan tetamu nuovefiabe.


muka tempoyak cicah pulut memang betul basi.
eee momochan ko ni tembam haaa~
ohh ini lah sekolahku selama 3 tahun bertapa kat sini.
pintu biru itu adalah makmal di mana kes tikus menyerang kami sekelas.
HAHAHA eyhh momo tak cerita ke pasal tikus ni?

tak?ok nanti kalau rajin momo cerita.


kaki melangkah keluar ke gate sekolah bermakna
I AM FREE!
no UPSR, PMR and SPM

no more..no more...*tibe je nyanyi*
ehh picca ni macam nak ajak budak pergi sekolah je.
tapi momochan nak keluar dari sekolah la.
aishh


engkauu nak juga ke syuhada?ok finefine
pergi berdiri sana pastu buat-buat arr ko ehh terpandang camera pulak.
momo pula ehh tersnap picca ko pula.

pastu ehh tercantik pula picca.
ahhaha
sengal la budak dorang ni.




yelaaa kata bestfriend mesti la ambil picca mesra-mesraan gituh.betul tak kekasih ku??
ohh my la la la~

nampak sangat momo tak tahu nak cakap apa untuk picca ni.
maaf ye semua.


dari depan ke belakang memperkenalkan

SUWAIBAH
&
SYUHADA

alaa korang bajet control ayu dengan guaa lu cakap kasar kan?aakk elaaa lu..
wa relaks je brother..cakap kasar ni hah..cool bebeh cool.

erm persoalan di sini..adakah samseng @ mat minah rempit bercakap sedimikian rupa?
ohh sadis betul cara momo cakap.
nyiahahahha

ini lagi sorang amoi.
manyak kawan baik itu sama budak momochan.
namanya heng hui qi.
dia ni penolong ketua tingkatan.
siapa ketua tingkatan?
lerr momochan la.



miahahha bukan momo cuma duduk sebelah dia je dalam kelas.tempias sikit-sikit je kena, maka terlantik la jadi ajk keceriaan kelas.tapi kelas tak ceria sebab orangnya malas nak hias. wakakaka ekh ekh *lady gaga menyanyi*


hui qi..'wo xiang ni!!"





HOi! HOi! pergi sekolah suruh belajar la.ini main posing-posing pula.
haihh -,-" sila jangan contohi pelajar ini.

"tapi saya baik tau awak!"

-diamdiam buat tak nampak je statement tadi-


Perangai tak macam manusia.
nasib tiang atas tu tinggi kalau tidak da bergayut macam mon-ke-y.
tajuk picca ini ada 'akucintapadamutiangkacakmarilahkahwinberdua'




ok fine.saya mengaku suka tiang so muchosmuchos.
*pengakuan berani mati*



Tengoklah time sekolah pun da pandai control ayu.
haishh dengan pipi tertonjol keluar gebu.grrrr nak je tarik keluar.

tapi comel kan?kan?
hahahha syok sendiri ok sorry -,-"

itu je sekian terima kasih..

notakaki: tekan la likelike grrrr penat tau letak picca banyak-banyak.da la lembab internet ni..
MUAHAHHAHAHA syokk pula jadi garang-garang ni.
taraakk tarakkk memain saja sama kamu semua.
peace no war!

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waah
semua comel comel

teringin sekali nak menyarungkan baju sekolah..

momochan said...

anisa H.T : haaa pergi la beli pastu sarung pakai..waahhh~

Nur Atiqa said...

tomei er dye!!

momochan said...

atiqa: hehehe ika mana pic ika g skolah.letak le..huhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN