click click

ikut momo jom

06 December 2010

giveAway gift from cameron


GA ini dianjurkan oleh cik lisa

ini ada beberapa tempat menarik yang momo suggest

(original air masin)
pulau redang, terengganu





momo masih tak jejak lagi di sini, tapi kalau pergi rasanya tak mahu pulang rumah da kalau jumpa ikan cantik-cantik :)


(air ciplak)
melaka wonderland
momo tak pernah pergi lagi.die kecik je tapi banyak permainan.kalau sunway lagoon sikit je kan?huhu


(air tawar original)
gunung ledang

lagi naik atas lagi cantik.pandai pilih tempat ada ikan kecik datang gigit gigit.comel sangat!
ni je yang momo pernah pergi.HEHE seronok!

anyone nak join boleh click kat banner atas tu ye.
thank you.

momo tag :

10 comments:

♥♥LiSsA♥♥! said...

hai. thanks 4 joining!
wahhh. bestnyer. lisa dlu blajar kat tangkak tapi ta pernah pun pegi ledang. skg bljar kat melaka ,melaka wonderland pun ta jejak lagi. cian kan? sume nak tunggu familiy yg gerak. heh. btw. thanks 4 the suggestion:)

gudluck:)

momochan said...

lisa : pergi la..rugi tak jalan time sekarang ni..da kerja busy HEHE

AmyAmir said...

suke2.....
jln2 smbil abik gmbar...heeee

AmyAmir said...

suke2........
leh jln2..
toing..toing...

Faizal n Fashitah said...

Cantik la pantai terengganu tu. XD

momochan said...

amy:hehe momo pun suka amik picca :)

F n F : pergilah bercuti di terengganu! :)

KAMIHIDUP said...

momo...pulau redang memang sangat2 cantik...cuba tgk kat link ni...KAMI bercuti di sana...sangat2 cntk...hehehe...

http://kamihidup.blogspot.com/2010/10/gambar-pulau-redang.html

momochan said...

kami :eyy kaki berjalan betul la kamu ni.HUHU

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam. anda menang G.G.C
sila antar details

http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/pemenang-ggc-yg-sebenar2nya-ialah.html

momochan said...

ohh menang?HEHEH thanks2...*gumbiranye*

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN