click click

ikut momo jom

07 December 2010

Kelam kabut sangat sampai beli barang salah

Hello readers!

...........

No intro terus masuk isi ye..

Macam ni, semalam beli beg ok da cun warna pink semua cantik da.so bawa kat pekerja dia and dia amik new stock.so ok fine momo tunggu kejap.so bila da dapt tak check i just grab the bag and menonong je bayar.tak pula check tengok beg itu ok ke tak.

adeyh~berapa banyak so...la.aishh.nampak sangat perasaan emosi terganggu

So this morning,jeling jeling la kat beg baru tu.sekali.hooolllywood!! beg da pink tapi line tepi corak semua lain dari yang ditunjukan.tak guna betul !!! ergghhh bengong la..

Ok fine. I know it was my mistake.tapi grrrr~ tetap nak salah kan orang tu juga.tak pedulik.takkan nak patah balik pergi jumpa orang tu.serious la im not that rajin nak pergi sana balik.shuuut.ok takpa settle.

Just now pergi mcd..order la burger bla bla bla bla...and BIGMAC DUA 2 yee...and momo sebut pun dua kali kat orang tu.tapi bukan salah orang tu sebab dia tukang amik order je.tukang amik barang tu yang salah.sebab letak 1 je.vavvi betul la.haaa kan da cakap kereta savy.HUHU momo pula nak cepat express mana la nak tengok intai segala dengan orang ramai beratur kat belakang.tengok pula kotak bicmac tu besar so expect ohh ok semua mencukupi.tapi nehhi ! tidak ! tak cukup pun.grrrr vavvi vavvi vavvi...burger mcd weyh bukan tepi jalan.melayang rm 10 tanpa perut diisi burger.aishh burger momo kena bagi kat adik. T.T sedih tau. Nak nangis la macam ni.sob sob.

Now you guys da nampak kan?salah siapa?salah diri sendiri juga.

Sangat merasakan diri ini tidak berguna langsung untuk masyarakat. Ehh? Untuk siapa-siapa je la kiranya. huwaAAAA T__T

Notakaki: umi pujuk dengan memasak sayur kangkung.walalala~my favourite yoo!

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

masak kangkung sedap2 hokeii
hehee

momochan said...

anisa : kangkung the best in town siap!!hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN