click click

ikut momo jom

03 December 2010

happy birthday kepada yang lahir bulan ini

ni momo belanja korang kek ni ek?makan sampai habis tau :)



selamat hari jadi...............selamat hari jadi...........

LOL. tetiba je momo post pasal hari jadi.

ish sebabnya.ramai pula blogger yang sambut birthday this month.

tapi musykil.

bukan birthday diaorang pun sebaliknya awekpakwe.adik.abang.atuk.nenek.ok merepek.

tapi tak musykil.

sebab takkan nak cakap selamat hari jadi untuk diri sendiri dan post kat blog.
ehh boleh je.da blog aku suka hati aku la.hoooo~

lagilagi mr.Ant sambut birthday kawan dia.ngeee~best nya.momo tak pernah lagi sambut dengan dia.sobsob tetiba nak buat cerita sedih.sah sah blogger terus click kat x japgi .adeihhh.

meleleh tengok macam chocolate yang meleleh ni.HUHU


momo da janji nak buat cake ni untuk Mr.Ant.blackforest.
adeihh terlepas cakap yang momo reti buat.HAHA
nayeee je.nak buat ok je tapi bab menghias tu lemah betul.
comot !
malu momo nak bagi dia makan nanti.

takpa still banyak time nak practise!


10 comments:

meaw said...

happy birthday juga, meaw punya bufday tak lama lagi ;)

zacky ~786~ said...

whoaa.. pndai wt kek la die..

momochan said...

meaw :bila birthday??huhu

zacky: boleh la sikitsikit..:)

black forest said...

birthday black forest dah lepas. tapi black forest nak kek camera nikon tu leh x ?? hehe

momochan said...

blackforest: eh da name blackforest amik kek blackforest la.HAHA
alolo amikla kek nikon tu.HEHE

momochan said...
This comment has been removed by the author.
KAMIHIDUP said...

........

FarhanaFabulous said...

sedapnye kek cokelat tu...like !

momochan said...

kami hidup: ???
farhanafabulous: cedap sangat tau...

momochan said...

kami hidup: ???
farhanafabulous: cedap sangat tau...

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN