click click

ikut momo jom

01 December 2010

intereting blog award from zati

yeay! another award for cute momochan! *big claps*
thank you so much
zati and lappy

sebab bagi momo this award.actually dulu pun pernah dapat this award.but nevermind itu orang lain.ini pula kawan sendiri bagi.ngeee~
again.thank you beb!



blog ni comel habis la ! warna pink pula tu.ngeee..dengan header die yang fulalalala cun.tabik spring momo bagi.cerita dalam blog ni pun semua menarik.kiranya baca pun tak bosan. zati cepat buat pasal momo pula. *nada paksaan*
HEHE joking.memain je.
yang penting blog ni ada kelebihan dia sendiri.girly girly gituh auwwwh~

nama blog anda dan kenapa anda letak nama itu

welcome to my destiny.impian dan cita-cita momo yang mungkin tercapai atau sebaliknya.tetapi hendak juga share dengan semua orang dalam blog ni.

URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu

http://nuovefiabe.blogspot.com nuovefiabe (italian) maksudnya the new fairytales.momo suka berangan suka tengok cartoon.suka tengok BARBIE.sebab tu apa apa fairytales pun momo suka,lagi lagi kalau dapat hadiah :P


apakah kaedah dalam penulisan blog anda

sampai sekarang tak tahu kaedah penulisan blog sendiri.ikut mood juga kot. kadang kadang tulis juga merepek meraban segala.*kaaaching* jangan marah jangan bosan. :)

apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tetapi merendah diri)

teruja sangat! kalau boleh blog momo yang serabut ni nak juga cantik macam blog orang tu :)

bilakah blog anda diwujudkan

Nov 2009. ehh da setahun rupanya umur blog ni. baru perasaan today T__T
tapi baru je active sebulan 2.ngee~

siapa orang pertama yang tahu dan menjadi first follower anda

Mr.Ant. apaapa pun dialah insan pertama yang tahu. :D

sila tag 5 orang untuk menerima anugerah dan serahkan syarat-syarat ni



sila buat yaaaa kamu da ditag...HEHEHE taknak buat mogok kang.HOHO


3 comments:

zati said...

tenkiu sebab buat buat hiks ^^

hazatulnabila said...

done!!! thanx momochan! ;D

momochan said...

zati : you are welcome :)

nabila : thank you !

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN