click click

ikut momo jom

30 November 2010

sunway lagoon padat dengan jeritan kegedikan manusia...

28 Nov 2010...momochan menapak ke Sunway Lagoon.


bersama Mr. Ant saya!

serious ramai sangat orang.haishh biasalah cuti sekolah kan.lepas ni spm and stpm habis.lagiiii la ramai.eh yeke?yelaaa.tak percaya nanti tengoklah.

services dia semua ok.boleh tahan.walaupun sesetengah tu cakap punya lah kasar.
ehh tak patut tau.kitaorang ni pengunjung.if tak ada orang nak masuk situ.siapa nak bayar gaji korang kalau tempat tu bankrup??

tapi tolong la jangan muflis.nanti momo bosan.HEHE

sampai pun pukul 12.walllalala.panas tau. but i like like.panas lepas tu masuk air.ok what?

sewa pelampung no 8 tu.yeahh besarnya..berat pula tu.jadi kami si gadis comel ni hanya mampu memandang si jejaka membawa pelampung ke hulur ke hilir sahaja.

YEAAHHH! buli time. :)

tapi bila petang sangat mendung.hujan turun begitu lebat.akhirnya kami berteduh di suatu tempat yang penuh dengan binatang such as ular.hamster and etc..

yepp di wildlife park yang dingin kami kesejukan. rasa nak amik ular sawa putih tu letak kat leher buat mafla.


sesudahnya kami berkemas da mara ke sunway pyramid pula untuk pergi makan.
makanan dalam sunway lagoon.mahall weihh~mahal tak mahal beli juga.da lapor kan.pedulik arr 1 tahun sekali kan..

di sunway pyramid melantak mcd.fillet o fish! my favourite larh~
di situ jugalah Mr. Ant berjanji bila braces momo buka.gigi da normal macam orang lain.dia nak masak sedap sedap untuk momo.yipeeee! *jari telunjuk kiri dan kanan bertemu*

lepas makan cuci mata laju laju tengok kat kedai.cakap baju itu cantik ini cantik.tapi respond macam ada tak ada.touching jap.lepas tu ok seperti biasa. kemudian teruskan perjalanan.naik kereta.terlupa nak top up touch n go.cermin kereta rosak. haduihh masalah.
seorang penyelamat ada membawa touch n go.
dan kami selamat sampai di rumah masing-masing.

paling kasihan.semuanya jatuh sakit.HAHHA telan air banyak sangat agaknya.

notakaki : nak pergi sunway pyramid main ice-skating pula.Mr.Ant bila awak free ye?HUHU




6 comments:

Ciao Annin-sama said...

Wah! Bermandi manda pulak? Pergi sekali je Sunway Lagoon tu tapi x mandi pun sebab masa tu pergi untuk Family Day. Xde member, just teman my mom huhu...

momochan said...

laaa nape xmndi mnda?rugi la...
best ko selamselam telan air clorin tu.HEHE...
momo sempat main kapal besar tu je.roller coaster sume tak sempat.orang tak bagi sebab ujan da rintik rintik T__T tak puas.

pstt~ ciao annin-sama belanjalah momo pergi sunway lagoon lagi.huhuhu

..hizamirahim.. said...

sedap ke air kat sunway lagoon tu ?
=.=

momochan said...

hizam: xsedap pun T__T

Anonymous said...

wahh ! best nya :) pergi Sunway Lagoon :) hee ,

momochan said...

heeee mmg best pun.sangaaatlah best huhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN