click click

ikut momo jom

29 December 2010

its new year and im going back to Perlis

Assalamualaikum..

hai bloggers!


and happy new year!

ohh apakah azam baru untuk 2011 agaknya ye?

momo tak ada la pula azam baru.tak terfikir lagi apa.
and kalau boleh taknak pun fikir.
azam kamu pula apa?

nak jadi kaya ye?nak cari boyfriend macam mat korea and cari girlfriend macam minah jepun?
HAHA
ok tak kesah la.selamat maju jaya demi mencapai azam kamu tu semua ok?

sekarang ni masa untuk momo mengemas barang untuk pulang semula ke kampus.
ohh malas betul~

bila tengok status FB kawan-kawan ada yang da beli tiket nak balik da.ada yang siap bershopping sampai beratusan ringgit. *standard harga naik kan sekarang?*

momo pun semalam kena paksa dengan umi pergi beli barang.
muka seposen baru bangun tidur.cepat bersiap.
cepat beli.cepat balik.cepat tidur balik.
ngeee~




ni picca dalam kereta~muka sememeh comot gilo dengan senyuman tak ikhlas

ok la nak sambung makan oreo cake and mengemas barang.
anyone yang ringan tulang nak tolong momo?
sangat dialu-alu kan.boleh momo belanja cake orea.ahaks~

kepada student uitm: mari belajar semula dan perah otak macam jus lemon.okie dokie? :)

15 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat kembali ke uitm
(:

padle said...

azam aku nak bli lappy ASUS!!!

tp elaun xmasuk lg...sobsob...

Rara Nasiha said...

arghh, malasnya nak balik kampus balik.

Alan said...

sweet smile :)

momochan said...

anisa H.T: HEHE selamat belajar juga :)

padle : kalau da beli momonak pinjam boleh? :)

rara nasiha : same la momo pun :(

alan :thank you :)

Jerung Tempang said...

slamat kmbali mnegadap buku! hahaha

btw momo.
ive changed my link. kalau rajin, g folo yg baru lak k? hehe

http://jejarijerung.blogspot.com/

Cikbelog said...

selamat belajar besungguh2.heheikk

momochan said...

jerung tempang: ok i will :)

cik belog : huhuuhu same to you juga :)

Ciao Annin-sama said...

Nak cepat tido balik? Wah wah.... Haha! Semua da prepare nak balik kampus. Lepas ni saya bosan lah kalau adik saya pun naik semester baru huhu...

Ganbatte ne Momochan! Gomen ne, lama x singgah Momochan... :)

momochan said...

annin sama : haiyaaa momo takmau balik kampus maa..tak syokk

Ajie Mohd Tahir said...

belum fikir nak azam ape.hehe.

eh,mmg dah lme pky braces ke?

momochan said...

ajie: cepat fikir azam! hehe
sudah 5 months pakai.why dear?

Nur Atiqa said...

xnk balik arau!!!

momochan said...

iqa:same la kite T___T

Ajie Mohd Tahir said...

hehe..baru pasan

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN