click click

ikut momo jom

30 December 2010

im going to have this and

tadaaaa white long maxi, omg! omg!
serious cantik la..
i dont care people cakap
heyy itu fesyen lama la..
tolonglah up to date sikit.
haiyaa like i care?
selama ni pakai pun tak pernah fesyen terkini juga.
selamba badak air je pakai even dah berkulapuk ehh lapuk dek zaman.
nyiahahha~





i have no idea kenapa dengan senang hati jatuh cinta dengan baju ni.maybe because its white?
probably kot.putih itu kan suci..aauwww

momo sebenarnya termimpi pakai macam ni kat pantai jalan-jalan dengan Mr.Ant *ok saya shyshy*

see...how romantic it will be?

perggh tak boleh blah la dengan kereta sekali ada.kereta apa entah..alaa tak kisah la kita letak wolksvagen beetle.kalau dalam kereta nampak je beetle ni da terjerit-jerit da.*sengalll*
bayangkan kalau momo dapat duduk pastu siap drive lagi mau boleh menangis terharu kot.*serius ni* momo memang suka sangat kereta ni.siapa owner kereta beetle agak-agak nak let go kan bagi la kat momo jual murah-murah da la 2nd hand kan?nyiahahhaha~



i love the colour *pengsan*

ohh tak lupa juga candle light dinner *how sweet* . alaaaa sorry momo suka berangan lebih-lebih..but i will make sure benda ni tercapai *semangat gila* cuma kereta tu ganti dengan basikal ke scooter la kot.sebab mahal la nak beli.tunggu jadi jutawan baru boleh beli :)
erm cukuplah berangan di sini.adengan seterusnya biarlah realiti nanti.HAHAHHA

korang ingat ni novel ke apa nak buat cerita romantika bagai??HEHE


credit : uncle Google

11 comments:

Rozuan Ismail said...

ingtkan model tadi momochan..huhu..sama lah..btw,kete comel tu i like..hehe

momochan said...

rozuan : model tu momochan?ngeee~model tu terlalu lawa la banding dgn momo.ahaks

yes kereta itu comel sangat!

Ajie Mohd Tahir said...

kete kaler merah tu buat tringt novel stu novel nih.hahha

momochan said...

ajie : yes yes ada...alaf 21 punya kalau tak silap..cover dia warna gelap kan?

Anisa Hang Tuah said...

saya adore dree putih ituu

momochan said...

anisa : me too! :)

y-A-n-A said...

baju yg first sekali u memang lawa giler!! :DD

Nasyrul said...

haaaaa...Awak pon tau driving skill saya macam mane.. saya more kepade sport and outdoor car la dear :)

momochan said...

yana: aah...tolong belikan untuk momo la HEHE

momochan said...

nasyrul : tau la awak drive macam mana wekkk~ tapi kereta tu comel la..nak boleh tak?hehhe

sport car pun best gak..nanti kite beli nak tak honey? hehhe

Ajie Mohd Tahir said...

yup2.hijau kot.er..manisnya cinta?itu kot

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN