click click

ikut momo jom

30 December 2010

siapa khairul fahmi entah..blur blur je momo

wauuu wauuu dari malam semalam lagi topik hangat pasal khairul fahmi ni si penjaga gol malaysia *ceyh ingat momo tak layan bola ke broo?*
sampai la ke blog awek dia yang juga terkena tempiasnya.HEHE

momo minat ke?ehh tak minat pun.setakat tengok ohh pandainya dia beraksi di padang.thats it.
takda la sampai oh machonya mamat ni macam cina.eh bukan dia team kelantan ke?hmm not sure about that.kalau salah betulkan ye. thanks

so last night chat la dengan Mr.Ant bla...bla..bla...dia tanye " tak nak tidur lagi ke? ke rindu kat khairul fahmi?"

LOL.apa punya soalan la ish ish..mentang-mentang la topic hot malam tadi.
kang cakap yee saye rindu kat dia! tak pasal-pasal Mr.Ant touching,momo juga kena pujuk.ngeee~*selalu momo tak pujuk pun* HAHA

malam tu pula momo dok syokk layan novel,so macam mamai gituh arr happy je.biasa la happy ending.so momo jawap "ahh siapa khairul fahmi?" dalam hati nama macam kenal tapi siapa cousin momo ke?HAHAHHA ok betul tak tipu momo terfikir perkataan cousin je..entah macam boleh terfikir sampai situ pun tak tahu la.
nyiahhaha awek khairul ! sorry arr main-main je. :)

lepas Mr.Ant jawab "tu penjaga gol tadi la" ...ohh tetibe malu sendiri momo.HAHA
ehhh lantak la.buweeekkk~

eh eh kecian pemain lain.tak ada peminat ke?tak ada orang search ke gambar diaorang kat google?HEHEHE

ok da babai kaki kebass!!!perghhhperghhh sakit arr! kaki ni pun time ni la nak kebas .tsk tsk

6 comments:

zati said...

khairul fahmi dah ada awekkkk, keciwa kahkahkah :P

disebabkan dye tengah hot sekarang nie, nk usha pemain lainnnnnn, tak dapat khairul fahmi pommm takpe asalkan dapat pemain bola negara kahkahkah berangan gilerrrr siot aku nie, perghhh deman je lebih :P

Anisa Hang Tuah said...

kerol pami,
semua org story pasal die
huhuu

momochan said...

zati :HAHHAHA hoi cari la yg muda cikit sesuai ngn umo ko.ngeee~

anisa : tau tak pe HEHE

Faizal n Fashitah said...

Hari ni je ntah brapa juta orang bercrite pasal si Fahmi ni huhu...

MEGUMI KAZAMA said...

hahahah..sweet giler citer kakya n incik apex 2 kapel...nk mcm 2 jgk la..hahhahhahaah..

Fxysche Nas said...

kte pon xkenal sape tu..tp bile jln2 kt blog org...da bole dpt gmbr biodta..awek mrk..semua dpt terjah..hoho

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN