click click

ikut momo jom

31 December 2010

sambut new year 2011 dalam kereta

Hello readers and happy new year!!
this will be my last entry for 2010 *maybe*
so apa plan you all malam ni?sambut di mana?
dataran ke?
atau di rumah tengok tv saja?

actually momo baru sampai kampung di Kedah ni.
so sambut di kedah sahaja la
sambut dalam mimpi.
HAHA

tadi da sambut new year dengan adik da dalam kereta
meh layan picca
tapi sedikit sahaja sebab banyak blur blur.
ohh adakah momochan sudah menjadi pesakit parkinson.
minta dijauhkan yee




momo cakap picca ni adik nampak macam pondan je senyum macam tu.terjerit-jerit dia suruh delete.weeekkk takdenya momo nak delete.tunggu dia besar boleh bahan.ngiahahha






ohh ni mamat kaki tidur je dalam kereta.adik momo juga :)



dua-dua tembam T____T



evil tak?
mencuba buat tanduk la konon-konon tapi sebelah tangan je masing-masing
:)


ok ciao tutti! momo nak makan roti and webby dengan Mr.Ant.
i miss him so much..

honey ! i love you ! :P

13 comments:

zati said...

selamat taun baru, btw adik ko baju oren tu hensem wawawa larikkkk :P

momochan said...

zati : selamat tahun baru !! wekkk xlgsung la weyh haha

Anisa Hang Tuah said...

hensem la adik momo.kirim salam beliau yee

hehe

happy new year!

Nur Atiqa said...

hehe dira epy new year..see u soon!

momochan said...

anisa : happy new year!
ahh kim salam?takmao takmao HAHHA

iqa : happy new year to you too!see u on sunday ! :)

kuniy said...

HAPPY NEW YEAR momoe :)

momochan said...

kuniy : happy new year kat awak juga ! :)

Nur Syahiddah Wahid said...

happy new year momo=)

anith chan said...

selamat tahun baru 2011 momochan..
hehehe.
adik hang yang baju oren tuh hensem noo. :))
umoq bapa? hik3

anith chan said...

eh2 btw momo sambut new year 2010 or 2011 ?? hehehe

momochan said...

syahiddah : happy new year juga! :)

anith chan: selamat tahun baru :) umo die tahun ni teros 19 da.HAHAHHA
opss lupa 2011 hehe

Nasyrul said...

Awak.. adek awak baju orange tu encem.. nak mntk no boleh x? :P

momochan said...

nasyrul: gay ke ape?grrr

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN