click click

ikut momo jom

31 December 2010

award cantik dan menarik rupanya ye


well kan momo da cakap cantik dan menarik tadi.
haaa...dapat award lagi tu..*kebanggaan di situ*

momo dapat award ni dari cik ciao annin-sama *panjang betul nama kan*
terima kasih ye kakak cantik.HEHE

alamak kakak cantik ni bagi kerja sekolah
so kena buat nanti muka dia bertukar jadi jeruk.ok gurau je jangan marah-marah yeee akak manis. :)

1. Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?
blog ni ada gaya dia tersendiri...kalau baca memang tak bosan.lepas tu momo rasa..ehh bukan rasa tapi memang sah la akak manis ni suka anime kan?kan?alallaa malu-malu pula.betul la tu.
so kalau rasa macam nak baca jepun-jepun sikit momo terjah la blog ciao annin-sama ni.HEHE

2. Kenangan manis dalam hidup anda.
kenangan manis bila dapat pergi shopping,spend time with my family and also Mr.Ant.
bila dapat result SPM.bila start belajar kereta.bila dapat buat cake dengan jayanya serta menjualnya dengan harga murah.HAHA ketika mula nak masuk UiTM. oh my~terlalu banyak kenangan manis.

3. Kenangan pahit dalam hidup anda.
ketika orentasi di UiTM .*memang cicak kubing la semua faccy* bila merajuk dengan parents tak dapat barang yang momo nak. *childish ! wekkk biar ar* hmm kenangan pahit ni setiap orang mesti ada.tak sah la kalau tak ada kan..

4. Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang?
puat hati je :)

5. Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai.
-menyelesaikan misi menjelajah ke seluruh negara
-membuka saloon muslimah dan stesen minyak *dasyat gila impian*
-menjadi gadis melayu yang maintain dengan gaya moden dan tradisional.*gaya budak kampung* HAHA

rasa macam merepek la impian no 3 tu.HAHA no 1 and 2 doakan ok?daripada berangan menjadi impian dan seterusnya kenyataan. insyaallah..

6. Tag 5 blog untuk award ini.

ok im done...ciao chincau mau makan cincau cincaicincai.eheee~

1 comments:

yana_popeye said...

anda di tag .
http://nurliyanapye.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN