click click

ikut momo jom

03 January 2011

budak part 1 muka semua macam tua??

Assalamualaikum semua..
apa khabar?
momo harap abang-abang..kakak adik tok nek makchoo pun sehat jaa yea..
harini ini momo nak share sedikit resepi modern terbaru lagi..yeee..
sebelum tu mari angkat tangan da baca doa makan...
amin...

momo melantak kejap ye nasi dengan telur je lauknye.chef momo penat nak masak banyak lauk.kejap lagi chef momo tunjukkan yee resepi baru tu..
*ngaaappp ngaaaappp....guuullllpppguulllp *
errkkk konyang sudah.tidur leh tak kejap?ngeee~ngantok la.semalam tak boleh tidur.tapi malas lak nak cerita.

chhhooiiiii chooii..haiyaaa sudah larik tajuk ni.nak cerita pasal lain tertaip benda lain.aishh sorry masalah teknikal jari la ni.*jari momo luka tadi*
pfttt~

ok la momo cerita.today start kelas pukul 8 pagi.gila la awal kan?ngantok tau.
and then pergi HEa tengok jadual segala.then momo dengan kawan momo,syuhada *sue*
hai sue! perasan yang budak part 1 lelaki ramai siotttttt yang tingginya melebihi tinggi kami berdua.HAHA setakat tinggi biasa macam Mr.Ant tu tak heran da.tapi ni memang tinggi habis.


tinggi tu sudahla satu hal..lepas tu matured terlebih. serious woohh muka diaorang matang kot.
tak padan dengan umur langsung.
haaa..macam mana kami tau?
tengok matrix card diaorang tak tergantung kat leher pun?
ohh tapi mungkin senior yang tua-tua kan?

hmm setelah menjadi detective conan kami bersepakat membawa berkat membulat-bulatkan suara kata "muka dia innocent habis a.k.a. muka freshie*
freshie kalau kita tengok gaya dia lain sikit.

1st..melaram tahap gaban.well i masuk U so kene la up to date.this is not secondary school kan?. lagipun senang nak tackle balak dan bunga di taman. *bajet*

2nd..pusing-pusing dok cari kelas. HAHA lari-lari kedegang kedegungg pastu jerit ohh salah kelas... T__T same yang terjadi pada momo pagi tadi.haihh siapa entah pergi bagitau,kan da salah tempat.sudah lah 1st day pagi kol 8 lak tu.last-last lecturer pun tak masuk.ceitt baik tidur je kat bilik. *awal sem semua student sama je ting tong kepala cari kelas*

3rd..kalau girls dia shy-shy sikit jalan.sopan je auwhh.kalau tengok pun alahaii cik adik manis ni nak ke mana?boleh abang temankan? *ok fine abaikan ayat kegatalan itu*

4th..and 5th..cari la sendiri.malas da momo nak usha.kang kate momo tergilak-gilak kat diaorang lak HAHA

ehh ehh..kalau girls dia akan usha senior laki yang hensem and boys lak tak sabar nak jadi senior sebab nak cilok junior cute. *reality kan?*

haa lagi kan.aishh tak habis mengumpat lagi momo ni.tapi bukan fitnah la yee..
kat jadual tadi entah kenapa la kan..perlu ke kite jerit?cakap kuat-kuat kelas apa.subject apa.padahal kawan ko kat sebelah je kot nak catit.then gelak macam pontianak.nasib siang je.hekelahh ko nak tarik perhatian lelaki ke weyh?serius ko akan dipandang sinis oleh kaum lelaki.kerana momo yang kat sebelah ko pun nak sumpah sebakul durian.bengong betul !

usha tengok budak part 2 kos same lak tu.haihh nasib la..budak baru naik kot?baru nak try test tengok skill ngorat.*sangat lammmmmmmme*

ni jerit macam haihhh rasa macam nak cucuk je mata tu dengan pensel.bagi jerit kesakitan pula.
HUAHUA..
adoiiyai tak baik lah 1st day da nak buat jahat.ok tak pa.2nd day momo jadi baik lembut hati..kalau sentuh pun takpa sebab elastic leh lambung-lambung lagi.

alright..sorry membebel panjang momo nak layan cerita korea 'personal taste'

5 comments:

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog, happy blogging! and happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Fxysche Nas said...

hehe..
xpe..bia dia jerit2
nk latihan vokal agaknye ;)
=D ngeeee

Ciao Annin-sama said...

Bersepakat membawa berkat eh? Hahahaha!!! Chomel betul Detektif Conan nih!

Teringat zaman undergraduates. Tapi memang realiti pun tang yang junior girls akan toleh kiri kanan cari target a.k.a. abang-abang senior kachak mwahahah!!!!

Momochan dah part berapa? Ganbatte ne this new semester! :D

hamzah ian said...

alahai.. sabar je

momochan said...

mr.swift : thanks and happy new year!

fxysche nas : haha agaknye la nk wat ujibakat kot.hehe

ciao annin sama : haaha betul2.da jadi adat la tu cari senior hensem.hehe momo part 4 je :)

hamzah : yee sabar je la kite kan hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN