click click

ikut momo jom

08 December 2010

ke arah body shop pula

Hajat di hati ingin mencari SK-II mulanya. tetapi singgah di bodyshop pula
konon nak usha je la.
alih-alih RM200+ melayang.
ngeee~

apa yang momo beli ye?
lets check check cekikkk ouww





passion fruit shower gel





passion fruit body scrub




ini disebabkan kakak body shop la ni main goda goda momo pula.momo ni sudahlah senang digoda.aishh. nasib baik bank bergerak ada.HAHAHA
bukan bukan sebenarnya parents la.sorry yee.hehe

dua-dua bau dia sangat sedap.tak ada lah nak bau strawberry ke apa sebab momo bukan minat sangat bau buah ni.*mengada*

duka cita dimaklumkan momo terminat pula body shop sekarang.dulu orang ajak masuk kedai pun,momo macam alaa malas arr tunggu kat mcd ek.ko pergilah seorang.HAHAHA kejam kan momo?

sekarang momo pula terkena tempias sana.
lepas ni duit kena berkepuk banyak lah nak beli barang yang harganya bukan RM 1 atau RM 2.
kalau macam tu hari hari momo menyengih ke depan kedai tu.HAHAHA



notakaki:eyhh scrub ni ada span special dia ke?please let me know yee..sebab semalam dengan gembiranye momo cakap "yee saya sudah ada span dia" T___T

6 comments:

midah iskandar said...

senag terpengaruh betul la...

momochan said...

tapi best la..wangi tau.wekkk

MEGUMI KAZAMA said...

tu naseb baek parents ko ada.ni lagi sorang nak kene cuci.membazir tau tak.mase ade duit langsung tak ingat time takde duit.bile dah takde duit,mula la nak kenang zaman berduit tu...eiiii

momochan said...

megumi :sebab parents ak ada la ak beli macam2.HAHA

weyh ko nak cuci pergi cuci orang lain ek.ak bukan jenis boros tak tentu hala yee..
ak beli sebab ak nak pakai...
HOHOHO

-peace-

Anisa Hang Tuah said...

body shop best (:

momochan said...

anisa : yes! hi5 bebeh! hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN