click click

ikut momo jom

07 December 2010

meet Meemo

hello hello !
today nak memperkenalkan my new gadget

Her name is Meemo.
dia pemalu so jangan tengok lebih-lebih.

yipeee! someone gave Meemo to me .olaaa!
i dont mind at all laa benda nak branded ke pastu mahal segala.no..no..not my type ye.
you give i take. i give i la take.HAHAHA *sengall*

i can't wait to use Meemo for the first time. when can i use Meemo??




pening kepala momo fikir nak letak nama apa dan akhirnya Meemo jadi pilihan.yeayy! cute kan?kan?please say yes.penat da memikirkannya.acewahh.ayat simpati kononnya.

ok everyone say hai to Meemo..*gently and slowly jangan jerit taulah teruja* HAHA
Meemo la bukan Nemo..itu dalam cartoon 'Finding Nemo'
haishh korang ni.

its Meemo ok? and she is a girl.waahh sukisuki je bagi jantina.
momo pun girl so its normal la kan?HEHE
kenapa Meemo bukan boy? hmm sebab ada love kecik-kecik tulah, kang tertukar jadi bapukk hehe gurau-gurau.mulut laser je malam ni.harap diampun.HUHU




real momochan ! *i love him*


ok Mr. Momochan dan Ms. Meemo.saya berharap anda berkhidmat sepenuh hati jiwa dan raga anda untuk tuan comel ini.walaupun kamu dan kamu memang tak ada jiwa dan raga.HAHAHA

notakaki: nak ciao pergi layan mr.Ant sebab today momo moody layan pun macam mak tiri dengan anak tiri.HAHA ohh kenapa momo rasa macam peristiwa ini telah berlaku ye??hmmm

10 comments:

Apple Tan @ Pern Tan Sze Mun said...

Hello Meemo. hahahah. Cantik! :)

Lady SharpShouter said...

ohmaigod, kiutttttttnya itu gadget.

hye meemo!

Ciao Annin-sama said...

Meemo-chan? Nan desu ka kore? Mini kamera? Huhu...

salina nur dian said...

hehehe. akhirnya dapat jugak! cantik and comel!

HELO MEEMO!
im sally! :D

Faizal n Fashitah said...

Wahhh untung nye dapat free. Waterproof tu kan?

nadHiraH said...

HAHA, comel je meemo. helo meemo welcome to the family! ;pP

Eyriqazz said...

2 dua comel..pinjam teddy bear...hik3..

P/s : dijemput join my give away haven restaurant voucher worth RM100 di http://www.eyriqazz.com/2010/12/giveaway-haven-restaurant-cash-voucher.html

momochan said...

apple : hello Apple cantik! :)

lady sharshounter : hye sexy lady! HEHE

ciao annin-sama: yup Meemo-chan here!

sally: HEllo sally! im Meemo :)
hehe yup akhirnya dapat.weee~

faizal n fashitah : yup waterproof HEHE :P

nadhirah : hello nadhirah! ey ey nama nama awak sama dengan nama tuan saya ye?huhu

eyriqazz: auwww tak boleh weekkk2
hehe ok nanti join.thanks!

Meemo mengucapkan hai hai semua.. :)

ms ayu said...

momo nape kiut sgt gadget kamu..sy teruja..nak jugak boleh??suh org hadiahkan kat sy...hikhikhik

momochan said...

ms ayu: HEHEHHE :) bende free tu yg cantik kot.ahaks

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN