click click

ikut momo jom

17 December 2010

my 123 oh lalala followers




jengggg jengggg jenngggg
ini buktinya.
yeahhh!yeahhh!

cantik arrr nombor ni..

123...
abc...
cekodok basi...

ngeee~lagu tadika pula.


anyway i'm so happy to see this number increasing everyday
MUahahha..


thanks to no 1...2...5...7...66...100.110..111........123.
kalau tak ada no 1 takkan ada no 2.
tak ada no 15 takkan wujudnya 51 dan seterusnya
phewww~ nak sebut satu-satu payah lah kan.ramai.
acececeh baru sikit da riuh momo ni.

nuovefiabe bukanlah seperti blog lain yang famous amos macam biskut yang cedap kunyah 44 kali telan pula 2 kali.ekh ape kes?

taktak.momo nak cakap tak ada la syokkk abis macam otai yang lain.tak juga dekorasi yang anggun mewah di blognya.tak juga cantik macam hanis zalikha dengan fatin liyana mahupun comel macam irine marcello malah langsung tak gagah perkasa sampai berketul-ketul body(tough la yee) macam uncle Ben.

cuma insan cekeding yang tambah lemak sana sini supaya sedap macam nasi lemak.
T_____T

dan menulis ikut kata hati ikut kata perasaan.
ayat pun kadang-kadang macam kena langgar lembu atuk sendiri je ( -,-")
tonggang langgang sampai readers pun tak faham.
*eyh eyhh kamuuu faham tak momo cakap ni??*


huuuu cukup sudah cakap yeee...
nak tahu kah siapa orang 123 itu?

orangnya kacak bergaya yang bernama....



nak tengok dia kacak ke tak pergi blog die laaa

notakaki:promote blog orang macam blog sendiri famous je.HEHE

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

123

number yg cntik dear
(:

tahniah kepada man..

Rozuan Ismail said...

wah..nice no la momchan..go lagi momochan..be a professional blogger ok!!

momochan said...

anisa hang tuah: aah kan?hehe tapi tak la seramai kak anisa 791.waaauu memang dabooom! huhu

rozuan ismail: go go go...ramai-ramai kite jadi professional ye..amin..

man yusoef said...

haha...kacak bergaya ke??...dusta semata2..haha..anyway tq

momochan said...

man yusoef : laaa dusta ke bukan fakta?huhuhu you are welcome :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN