click click

ikut momo jom

16 December 2010

friendship award yabedaaabedu berudu


award from zati cik adik manis mate bulat macam pingpong.HAHAHHA
gurauuu je tau..kang tak pasal-pasal kene pelempang dengan makcik muda ni. ( -,-")

siapa yang tag korang?


*pinjam header ko ek*

click je picca atas ni kalau nak usha blog dia ok?


3 perkara menarik tentang orang yang tag korang?

-happy go lucky girl
-tetapi cepat touching *betul kan?takyah cover2 arrr* MUAHahha
-orangnya cantik cute so sila lah mengorat.tapi kalau kena lempang ceqq tak mahu tanggung.

ceritakan macam mana korang kenal dengan orang yang tag korang?

macam mana kita kenal ek?actually member masa darjah 6 sekolah sri murni.
yoyoyoyo~
lepas tu bila masuk sekolah menengah masing-masing terpisah.tambah pula time tu mana ada handphone kan?kan? setakat pakai telephone rumah je lagi.takpun pos-pos surat ke lagi-lagi time raya. *sumpah best dulu* sekarang sms je kan?
so macam boleh jumpa balik?

kat fb juga jawapannya...
tadaaaaa~ itulah kisah 1001 malam
ahaks

one word describe for her/him

talkative? :o

tag another 5 bloggers

-ajie !!!
-ciao annin sama !!!
-qasehdalia !!!
-annis !!!
-hazatul nabila !!!


8 comments:

zati said...

kahkaha tenkiu XD

Anisa Hang Tuah said...

wah momo (:
tahniah dpt award..

momochan said...

zati:welcome2

anisa: huhuhu :P

annis said...

thanks babe :D

Ajie Mohd Tahir said...

waa..ada award.thankx !!
XD

Qaseh dalia adelia said...

tq dear..nnt kite amek ye

Ciao Annin-sama said...

Ara! Been late already. Demo hontou ni arigatou Momochan! Kimi ga saikou da! :D

momochan said...

huhuhu sila buat ye masing2..

ciao annin sama: eh apakah itu maksud?HAHA

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN