click click

ikut momo jom

02 December 2010

edit photo contest !

sememangnya hari ini pun online tak tahu nak buat apa..maka momo pun gatal tangan nak join contest ni.saja ja nak main suka suka.
nak tahu lanjut about this contest. :)




ni picca before di edit



picca selepas di edit


momo bukannya expert pun nak edit segala letak blink blink ni.cukuplah sekadar simple macam ni je. HAHA

momo nak tag :

iyehhh ini la mangsa mangsa bersatu momo.AHAHAHa. korang jom kita buat ek.jom la jom la.HEHE

12 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..wah2 nice pose n nice edit lah....sweet sgt..t ramai pulak yg tergoda hehe..btw thanx join ye dear n gud luck

momochan said...

HAHHAHA okies :)

zacky ~786~ said...

whoaa.~ heabt laa.. smart seyh..!!

thnks taG .. ;)

Ciao Annin-sama said...

Ohho! Chantek la gambar Momochan! Lokasi tu katne? Menarik! Akan join nanti! Best! Thanks Momochan for tagging! :D

momochan said...

zacky: HUHU thanks smartsmart pun jangan lupa join ok?

annin-sama :trimax sis! lokasinya di rumah atuk saya HEHE susah auww nak cari part kayu ni.HAHA. okay sila la join..huhu

zacky ~786~ said...

wokay `

ms ayu said...

momochan :: gud luck ya..pic kamo sangat cantek...dimanakah lokasi...lawa untuk photoshoot..ahakzz!!

momochan said...

ms ayu:thanks tapi selalu tak menang pun.huhu
auww kat kampung momochan sebenarnya ni :)

ms ayu said...

aik..blom pape da mengalah...hohoho...xelok tu...blom cube blom taw..hehehe...kampung yea..kat mane tu??cm best je..>>konon nk dtg terjah la kot..hahhaa

momochan said...

HAHAHa kuala lipis pahang...fuuuuhhh
boleh aje nak dtg tp tahun depan tunggu raya la.HAHA

geramgaram said...

pasti menang punya...nampk class je

momochan said...

geramgaram:yakinnya..momo pun tak seyakin itu.ramai lagi yang hebat-hebat :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN