click click

ikut momo jom

02 December 2010

saya mau oleole dari langkawi


nak oleole langkawi juga.tak kirak arrr even bertapa sementara kat perlis tu boleh jak pergi sendiri.zzzz...
tamau banyak cakap just click here ok everboddddy??






alrite barang favourite momo ialah PADI !! *laughing*
bukanbukan

actually payung royalty keemasan tu la.
acecece belagak betul ko momo.
ehh betul ni la momo angkut ke hulur hilir.
melindungi momo dari panas dan hujan.
my bestfriend juga la kiranya.
payung tahan lama kot ni.sebabnya payung duludulu kejap je pakai jahanam terus.HAHA

sebagai student yang tak tentu masa kelas nya.benda ni adalah wajib dibawa,kalau tak..lu olang tarakk classs ar.low class. HUHU
momo gurau je.

ok people! lets join dan memeriahkan contest ni sambil berkenalan dengan bloggers lain.
good luck bebeh !

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

saya pun mau!!
cewah tak tau malunyee
hehehe

momochan said...

anisa..come2 kita join sama sama yokkk HUHU

m!sZ zAL!nA said...

simpan payung 2 nanti jd raja sehari leh guna... hohoho.... gud luck dear

momochan said...

HAHA time tu silap2 payung pun da koyak rabak da.HEHE

ok thx

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN