click click

ikut momo jom

02 December 2010

bekerja di kedai bunga



momo teringin pula nak kerja di kedai bunga la..
pelik pula kan?orang sume nak kerja kat office ke kerja yang glamer je.
momo sebaliknya pula?

ngeee~bukan kerja tetap pun.
tapi saja nak try.
bayangkan la hari hari tengok bunga cantik hati gembira je
lepas tu mesti ada mamat hensem datang belikan bunga untuk awek dia.(kes pujuk)
haa boleh cuci mata kan?

MUAHAHAHA

gurau ja...customer mana boleh kacau.tak pasal kena serang je nanti.

ok yang best nyeboleh gubah macam macam bentuk.ye takk?
boleh tunjuk betapa powernya skill terpendam ni.baru boleh riak banyak.HOHO
jangan riak weyh kang muflis lak kedai tu.

lagi satu time convo kan...kamceng dengan taukey minta diskaun la.silapsilap dapat free terus.so amik bunga tu boleh bagi kat kawan korang yang konvo tu.HAHAHA dasar kedekut haji bakhil.

tapikan..kalau ada convo momo nak buka gerai bunga boleh tak?HHEHE

angan je lebih kan? weeekkkk biarlah.


comel nya!

pstt! kalau bunga sekuntum momo taknak tau.nak banyak baru best nak ciumcium.HEHE

9 comments:

KAMIHIDUP said...

tgn pemberi bunga akan selamanya wangi...

momochan said...

kami : ehh yeke?? HUHU

Anisa Hang Tuah said...

sangat comel
:)

zacky ~786~ said...

waahh nti tiap x2 hari bauu bunga.. hahaa

momochan said...

anisa: momo ke comel?terima kasih.HAHAHA gurau ja

zacky : yepp save bajet takyah beli perfume da.HOHO

Jejaka Terhangat said...

momochan dan bunga dah sama..tak payah nak kerja tmpat bunga2 lg. =p

momochan said...

jejaka terhangat : alalalla momochan n bunga sama? T__T

Eliyana said...

salam momo!

comeilaa jadi flower girl...ank satu bunga bleh?...ngee!

momochan said...

eliyana: amik la free je ni.HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN