click click

ikut momo jom

09 January 2011

award 100th follower

heypp heyypp HOORay!
heyypp heeypp HOOray!
olaa la la olee lee lee
ngeee~
momochan dapat award la

laalala lets poco-poco everyone
1..2..3..
*music poco poco berkumandang*


HAHAHA

ok ok jap

dengan ini saya momochan ingin mengucapkan terima kasih kepada ezal R. kerana bagi award kat momochan ni.
ohh terima kasih terima kasih..

eyh R stands for apa? raksaksa ke?err ngeee gurau-gurau..kang die tarik award momo balik kang.HHEHE

eyh eyh korang pergi la blog dia..bagi sesak sikit blog dia.pastu letak comment banyak-banyak sah dia kelam kabut nanti.HAHAHA *kejamkejam*

1st masuk blog ni suka sebab macam masuk dalam taman..hijau je.. hehe
*bagus momo puji lagi owner tu lebihlebih lagi*

zzzz~ apa pun thanks again and happy blogging!

now betul-betul nak tidur,tadi terbantut sebab ezal R menganggu dia buat gempa bumi tadi.kuikui

3 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah wat ezal R!!

p/s jom komen entri baru blog wan!!

Ezal R said...

Congratz!!
hahaha.. puji tu nk award lagi ker? haha... jemput2 la singgah selalu..
yo!! kita kasi gegar sket, da nk tgh ari..tdo lagi? ish3..hehe

p/s: R stand for my fathers name lor..hehe


p/s :word verification kali ini adalah INGOT... haha ape tu?

momochan said...

ezal R : aaaah award untuk kepujian ada?HAHA xde gurau jela..
tidur itu kemestian! ngeee~

ah?INGOT? amende la tuh..binatang yg ada 7 kaki kot?HAHAHA

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN