click click

ikut momo jom

10 January 2011

just a quick one ok?Mr.Ant bagi momochan ini

readers ! readers !

im going to stop blogging for a while..*yeke?*
ngeee~macam tak percaya je momo nak stop kejap.
dalam seminggu tu at least 1 day kena juga usha blog.
demam blog da rasanya ni.
T___T

malam ni just nak update simple-simple je.
kelas pun da start assignment pun banyak menyerah diri.
momo yang tak rela ni angkut la semua assignment nak dibuat.
Haihhh..penat.
tapi ilmu kot.

jangan complain banyak-banyak orang cakap.
so kita terima sahaja.

cuaca today sangat panas.very hot !
angin pun samalah kuat and my payung jadi mangsa kerosakan teruk.sedihh
ceittt~anyone nak tolong belikan baru tak?malas nye nak menapak keluar pergi cari payung.
kedai payung on9 ada tak? HAHAHA

finefine taknak cakap takpe la
momo tak touching pun tapi setakat tangkap leleh tu ada arr..heeee~

eypp momo nak kena sambung buat akaun ni.
when im free *usually weekend* momo pergi melawat blog korang ek?
buatlah entry best of the year ke..pasal momo ke?
HAHA
main-main ja..nanti momo singgah ye kawan-kawan.
i just need time and space ok?

ehemm ini yang Mr.Ant bagi kat momo.
penutup mata..kachinnng!
sedap la pakai lembut je.HEHE
warna hitam lak tuh.. fuhhh fuuhh..

momo ingat nak beli sendiri je.tapi bila la nak pergi membeli tu yang tak tahu.
maka Mr.Ant menawarkan diri untuk belikan.
Hooraayy!

pssst~ memang tugas boyfriend la kan utamakan keselesaan girlfriend dia.am I right?

momo is wearing pyjamas.and look! who is behind momo??

ohh its a real momochan!!see how cute he is..main intai-intai yee..
sangat naughty and very manja.ahaks.
HEllo momochan!
say hai to papa Ant..!


my eyes yang macam panda *serius*
ohh sangat mengantuk tapi i need to finish all my assignment dulu.
T___T

momochan is waiting for me.
kasihan dia..
kejap ekk nanti kita tidur tau.
HEHE

Mr.Ant..momo tau anda tengah jeles sekarang.HAHA

notakaki: another busy day...another me...another you?

2 comments:

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

momochan said...

mr.swift: heee~xprasan ada comment :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN