click click

ikut momo jom

12 January 2011

just wanna be with my friends back together.bad day

Another bad day for me..for momo
*sigh*

ok momo tahu ini cuma ujian kecil sahaja diberikan
tapi terus terang la..momo tak tahu sama ada boleh teruskan ke tidak.
senang cakap..give up jela..
hmmm

momo nak join balik group midah..sally..and sue..
they know me well..
nak kerjasama pun senang.
tak ada la nak blame on me tak pasal-pasal.

girls...
momo tak suka with my group at all
tak ngam langsung
rasa nak sangat sem ni cepat berlalu.

one of them send me a message yang agak mengguriskan hati.
cakap tak buat kerja.
sebab diaorang juga la momo ter-menangis.

1st day masuk kelas diaorang, tiba je kene present produk diaorang kat depan.
eyh gilo ka?kang salah cakap diaorang juga blame momo kan?

semalam momo tanya ada kerja tak nak buat?apa yang nak buat?siapa nak buat?
kata tak ada apa.
lepas tu pagi ni suruh momo present.AGAIN.
tapi nasib baik momo dapat m.c today for the whole day *HEHE*

thanks doc ! selamat momo.

tapikan...
bila gitau momo m.c. marah pula kate kerja tak buat.

see?
asyik momo je kena.

siapa yang salah sebenarnya?

terima masuk group sebab nak ambil kesempatan ye??
nak suruh buat kerja semua?

momo tak sangka ada juga orang yang macam ini ye..

notakaki: doc suruh tidur makan ubat.tapi sebabkan mesej tu momo tak boleh tidur langsung terus mengadap laptop buat kerja.nak tunjuk momo pun buat kerja bukan goyang kaki sahaja.
diorang tu yang tak pandai nak manage group nak salahkan orang pula.



8 comments:

salina nur dian said...

haih. i tak suka la u mcm ni.. i rasa u patut ckp terus terang jugak kat diorg ape yg u tak suka. ape yg u nk diorg phm.. susah kalau tak ngam because markah u sem ni akan bergantung dekat tu.. now u see, u kene pikir positive, lagipun marks will be given individually. u buat presentation, u dapat markah. biar diorg. next time, diorg nk u present ke ape, take it easy and present je. it's about time.

momochan said...

sally: itula fikir camtuh juga..lepas ni biar la i present..in class pun if lec sruh tulis kat depan.i volunteer terus.risau juga marks sikit nanti.

salina nur dian said...

yup. we cant afford to loose any marks left. u pun tau how it affects your pointer nt kan.. so u better buat sehabis baik. want u to succeed just like we did. kita sama2 berjaya.. anyways, pasal group u tu, u kene berani cakap ape yg u tak suka, explain to them, lagipun u all patut bekerja as a team, bukannya sorang2. bila org tanya nk buat ape, ckp tak ade ape2 then mule ckp belakang kata tak buat kerja. u kne belajar berani untuk express opinion u. jgn takut untuk buat sume tu.. u tau ape i ckp ni betul kan.. learn to be braver this time. it's time to change okay!

momochan said...

thanks sally! semangat lak i tibe2..
nak je i print out kata-kata u ni n then tmpal kat dinding.HEHE

Nur Atiqa said...

dira kuatkan semangat!! ktorg xde ngan u pon tp ktorg ttp support u..

momochan said...

atiqa: thnkx iqa!!! happy sangat ngn korang..dengan diaorang asyik sedih je..sob sob..

..hizamirahim.. said...

hurm.
susah jugak.
mcm mana boleh satu group dgn dorang?
adeh.

momochan said...

zami : entahlah 'ter'masuk dan TERsalah pilih kawan..perhhh memang merana la...

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN