click click

ikut momo jom

13 January 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'


PERHATIAN! PERHATIAN!
kepada diri anda sendiri yang merasa tengah belajar di IPTA/S
baik click kat header atas tu..
buat cepat!
grrrr~
HAHAHA

alaa buat suka-suka..kot-kot la terjumpa member yang diam-diam blogging ke?
jumpa blogger yang duduk 1 asrama ke? *ni momo kena* HAHA
mana la kita tau kannnnn....
so apa lagi click je header atas dan terus taip ok?

bila da click haa ada la soalan kena jawab.sedikit info tentang diri sendiri.
kalau tak macam mana orang nak tahu pasal kita.ye takk??
soalannya adalah :

  1. Belajar mana ? Jurusan ? Tahun ?
    momo belajar di UiTM PERLIS. Diploma Perakaunan (AC110). Tahun ke-2 semester 4.
    hyepp!siapa dok perlis mehh meehh jumpa momo.HEHE

  2. Asal mana ? Umur ?
    Dilahirkan di Kelantan. demoo lo nih tok supoo mulooo..HAHA tinggal di merata tempat.well nasib arr ayah kerja selalu kena transfer sana sini.takpe kami sekeluarga tak kisah.dapat makan angin.best! now menetap forever kat KL da.HAHA
    umur momo 20 tahun. OMG ! momo lupa umur da 20 la..ingat 19 lagi.Heee~tapi birthday March 8 *better korang ingat tarikh keramat ni* so im 20 even tak rasmi lagi. peace!

  3. Kenapa amik jurusan itu ?
    hadoii kena jawab ke?hmm sebab parents suruh amik.so amik jela. kalaulah diberi peluang lagi sekali memang TAK la amik akaun ni.HAHAHA

  4. Cita cita .. peewwittt ..
    bila da berjaya nanti momo beritahu boleh?HEHE sekarang ni banyak gila cita-cita tak tahu nak beritahu mana satu.huhu

    ok momo sudah siap.now turn orang lain pula.


17 comments:

..hizamirahim.. said...

hehe.
good luck dpt menjumpakan kawan2 satu U.
XD

momochan said...

zami:ada soranng senior lak tu..tapi tak jumpa lg segan..HEHE

sayangku said...

terjah sini tgok budak u. hehe

APi said...

seorang pelajar akaun rupanya..^^

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam singgah dan salam kenal :)
http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

~sHy~ said...

hye..hye...

Salam perkenalan..

Shy pon baru join jugak Blogger Gegarkan 'U' ni...hehehe

nice to meet you..:)ma

Nursyahida Daud said...

gud luck...salam perkenalan...=)

Silent Thinker said...

singgah2 dr blog abg ben

Abhamz said...

salam, tahniah kerana blog yang menarik ni menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yg mantap dan berbaloi...

sissyira said...

salam

sama sama memeriahkan segman BA

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

niesz said...

hehe..slm kenal..niesz dr gegar 'U' jgk..gud luck awk.. :)niesz follo awak..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Eh, sama lah kita. Pelajar akaun. Salam perkenalan :) Good luck :)

ku izzati said...

salam perkenalan dr UKM

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

yad'z said...

golek2 dari BA.... ^^

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

nsmloveat said...

hey. geng akaun! huhu. salam kenal ye.

follow anda ;)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN