click click

ikut momo jom

13 January 2011

YES! momochan dapat naik pentas juga.ngiahahhaa

ulang tayang semula..


hmm tak pernah pun bertuah..
ish ishh

no 0575..
*bergema 1 dewan*

tengok kertas.ehh no naik?betul ke?
tunjuk kat midah lagi tanya minta kepastian.
kang salah kang malu pula.

lepas tu terus bangun naik atas pentas.
wohottt~ akhirnya dapat gak naik pentas yang da dimakeup cantik untuk konvo hari tu.
ngeehh ngeehh

tapi tula time orang tak ready la benda macam ni jadi.
dengan rambut memang serabai.muka blur..cuak..shyshy..
tangan kaki siap ketar tu bila turun tangga.
HAHA
bajet menang award je.
padahal cabutan bertuah AGM Persatuan je.
hakhak

yang penting momo dapat naik dan orang yang tak puas hati dengan momo tu tak dapat naik.HAHA lallala~
v
v
v
v
v
v
v

inilah hadiah momo menang.
biasa je.tapi serious momo suka dah la cute.HOHO

cantik berbalut lagi ni




ok memang da geram la time ni buka semua.
kalau katak ni besar memang sure la real momochan jealous.
katak cute! ong ong kedekk kedekk



inilah dia momo yang sakai memakai baju korporat.
waahhh! asal nampak cantik pula baju ni ek?
reality macam pekerja kilang je.opppss terlepas sudah.



nama dia Sally.saya pula momo!
masing-masing jarang jumpa da sekarang ni.ish ish





nama dia hamidah.panggil midah je..
malam semalam dia cakap
"terimala hakikat you da gemuk"

midah jahat la cakap momo gemok..nak cakap you gemok gak.
midah gemok! weeekkk! HAHA
padahal malam tu momo cakap baju momo ni lain macam je,macam kembang.
tapi you masuk topic gemuk lak.grrrr~



ok keluarkan tangan anda dan serlahkan kejelitaan mu.
HUAHUA
antara dialog sebelum diambil gambar.

sally: "ah gatal rambut ehh kepala.kejap!kejap! peace!"
midah: "sungguh anggun saya bukan?auuuww i like"
momo: "kalau anda gembira buat 2 peace!.. 2 peace!"



This two girls yang selalu bagi support kat momo.
ohh perangai mereka sangat gila.
bila berkawan dengan mereka pastikan otak anda terkawal supaya
tidak menjadi seperti mereka.

diorang takkan buat kamu menangis tapi senyum da gelak ketawa sentiasa :)

notakaki:serius la baju corporat ni nampak cantik dalam picca.HAHAHA
tak nampak lak macam budak kilang.heee~



7 comments:

Woofer Storm said...

share2 la dgn sy gift tu.hheeee

momochan said...

woofer: HAHA hadiah kecik kemetot je nak share gak ke?

niesz said...

same la!niesz uitm gak..ehe..

momochan said...

niesz: uitm mana?

salina nur dian said...

hehehehe. :D

sukaa..

aQi + GenGkey said...

cantik luar..cantik dalam..
kalo cantik mari nyanyi sama..
ahax..:D

momochan said...

salina : suka sangat HEHE :)

aqi: kacak luar..kacak dalam..kalau kacak mari nyanyi sama.HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN