click click

ikut momo jom

08 January 2011

buka entry lama-lama :)

sebelum tidur...godek-godek la entry momo yang lama ni.saja la da bosan nak buat apa tak tahu.
then terjumpa pula entry tips bila nak jumpa bakal mak mentua.
macam kelakar pun ada gak bila baca ni balik.hehehe

eh eh if anyone ada tips lain yang best share la dengan momo ye..
ilmu kan baik untuk dikongsi bersama.
tak kisah la tips apa pun.tips nak belajar dengan bersungguh ke.tips cara pemakaian ke?

momo ni malas nak google nak cari..bila search sah banyak keluar macam segala tajuk.tapi momo lagi suka baca kat blog orang.ayat simple tak ada la bosan and terus straight to the point.

hmm godek-godek jumpa entry yang picca dengan adik-adik..tapi tak banyak la.

lagi..bila momo wished birthday Mr.Ant.aishh bila baca balik macam kelakar pun ada.macam apa la momo ni tulis.malu jee... and also my birthday..

hmm momo perasan yang dulu banyak guna perkataan pendek macam yg..akn..nnt..
kalau awal-awal lagi siap guna 'aku' phewww sikit punya kasar bahasa di situ ye.
heee~standard la budak baru time tu kan..
so bila da sedar terus tukar menjadi...sayalah MOMOCHAN hohoho shinchan goyang-goyang punggungnya.tsk tsk

ohh ohh yang paling best picca melompat seperti beruk belajar makan belacan cicah petai dan terlompat-lompat sebab kepedasan.zassss~layan yeee picca di MORIB

sekian terima kasih.

HAHA ok fine momo tidur dulu yee..jeles Mr.Ant pergi pantai tengah-tengah malam ni.buat apa entah.lantak la..janji momo nak tidur dengan nyenyak sebab semalam tidur tak lena.cesss!

4 comments:

Ezal R said...

lawatlah sini, n cuba cari.. banyak jugak tips2 yang ada..hehe

My latest entriSiapakah Follower ke 100?

momochan said...

ezal R :yee da pergi :) suke kot background ijau...macam masuk dalam taman je HEHE :)

Ezal R said...

Thanx n Congratz u have being my 100th follower and u can go to this link to take ur little award from me. tq

Here EzalR 100 award

Ezal R said...

suke backgrd ek? tq2.. rajin2 la singgah yer

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN