click click

ikut momo jom

08 January 2011

nak beli beg la..tapi tak reti

menyesal pula tak bawa beg sini.sob sob pakai beg gambar ultraman je pergi kelas.
ok tak tipu je.tapi pakai bag lama la..handbag pun 1 je tinggal yang lain hilang kena campak mana entah.sob sob macam tak reti jaga barang je.tapi momo up sikit la dari midah.kan midah kan?HAHAHa ok gurau je.


angguk 100x kate cantiknya beg ni.*baju dia pun cantik colour* :)

haaa momo tunjuk la picca ni kat Mr.Ant tanya cantik tak?
dia jawab "biasa je"
memang tak ada perasaan ke apa jawab macam tu?HAHA
finefine salah sendiri sebab tanya time dia lapar tunggu makanan 1 jam alih-alih orang kedai kate habis.maka mereka berlalu dengan hampa.

eyhh ni semua salah orang keldai tu ehhh kedai la.siapa suruh bagi Mr.Ant saya geram dan buat saya touching sebab harapan nak beli beg sendiri menipis.

gigit bibir sebab tengok baju ni mai mai cantikk

white long dress memang tengah mencari lagi ni..tapi dok pikiaq bila nak dapat tak tahu.da tuh risau purse terlebih nipis.hiuhiu ada orang nak sponsor tak? HEHE bajet artis ohh~

Mr.Ant ohh Mr.Ant !! nak beli baju ni boleh tak?please...tapitapi takut labuh sangat sebab girlfriend awak ni kan pendek =,="

ohh ye! kepada sesiapa yang suka online shopping *tegar* kalau tahu mana yang best-best baju.habaq mai kat momo tau.ngeee~ sekarang macam da malas je nak pergi shopping jalan,sakit kaki.pasal meneman orang je kerja.hakhak.padan muka sendiri.ngiiii.

ok momo nak pergi foodcourt mau cari makanan takut lapar malam nanti.bye semua!



nak selitkan juga picca ni..jatuh hati lagi T__T

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

suke dress tu..cantik..

momochan said...

anisa H.T :cantik kan..tapi labuh takut tak sesuai pula T__T

Ezal R said...

the last dress is so nice lar... mane nk carik ek?

Rozuan Ismail said...

mitak la tunjuk ajar kawan2 yg memang gila beg..mesti diorang pandai pilih n matchmaking kan..

Faizal n Fashitah said...

Comel dress tu XD

momochan said...

ezal R : momo cari kat online butik je.tgk kat FB banyak :)

rozuan ismail : huhu good idea !

faizal n fashitah : comel...rasa nak beli je banyak-banyak kan? :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN