click click

ikut momo jom

18 January 2011

cakap on the phone like heyy everyone i have new phone!! and its super expensive!duhhh

hello hello and hello...

ngeee~tajuk gempak tak? gempak kannnn...memang gempak pun.
and its happening RIGHT now!

gilagila annoying..cakap super kuat then cakap depan bilik.
baik engkauu pergi cakap DEPAN..betul betul DEPAN your room. then gelak la terkekeh-kekeh ka mengilai ka..nak hunggahh hunggahh macam king kong..memang tak kisah.

ni da menempek depan bilik orang pastu cakap macam la orang kat sana pekak badak gemok.
sakit hati momo tau.

tengah-tengah belek law ni..terkeluar pula the law of makan maggi is...
shoot ! minah kat luar tu da mempengaruhi momo pula.adeshh
dia cakap dengan gaya gedik manja auww auuw gituh.."alaaa tadi da makan..takkan nak makan maggi kot.ada lagi 5 bungkus.bla bla bla.."

rasa macam nak amik mouse tetikus ni ketuk kepala dia.HAHA
ngengg la..dari nak cerita kat member dalam phone tu da macam nak cerita kat satu aras ni pula.
pfttt~

momo cakap kat roomate nak gantung kertas ke apa yang tertera
"if you are on the phone..do not lepaking lepaking infront of @ near my room" HAHA lepaking tuhh..

takpun

"dilarang menggunakan phone ketika melalui kawasan ini.its haunted! " macam best lak ayat ni.

or ayat kasar

"kalau nak cakap kat telephone jangan nak menebeng depan bilik orang! pergi bilik sendiri la! tak sedar diri suara kuat bagai microphone" pstt~menebeng tu apa?eheee

ok itu kasar sangat la pula.kita ni hidup kena la berbudi bahasa..
ohhh ohh *angguk angguk kepala*

tapi orang tu selamber je tak kisah cakap kuat-kuat..??

hmm entah.

any solution??
pergi je face to face halau dia?pergi balik la woii! lempang kang nak? hikhikhik

tak tau tak tau.momo nak sambung balik study ni.esok lecturer ajar tak faham pula.uhuuu...anyone yang rasa idea dia bagus untuk menghalau mereka yang tak tahu malu tu jangan segan-segan beritahu momo je.mana tahu bila momo buat terus berjaya! waahhh! anda pasti bahagia dan bangga.ahaks.

ok ciao!

4 comments:

biella93 said...

hahhaha . tampal notis kt pintu bilik tuh "tolong senyap,sebelom anda disenyapkan" . ahhahahah :)

momochan said...

biela93: HAHAH nice one girl ! :)

salina nur dian said...

menebeng tu menebang. ahaha.

momochan said...

sally:uhh really?bukan melepak ke?

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN