click click

ikut momo jom

20 January 2011

morning people!! hoii bangun bangun ! gedanggg gedunggg gedekrakkk !!! *aisyeh tuppeware pecah lak*

naahh pasni cilok tuppeware bilik sebelah pula.ehee...
eyp eypp nak pergi kelas?kelas tak ada?acecece bahagia la tu.kelas momo start kol 10 kejap lagi.indah betul rasa bila kelas lewat.da bangun pastu tak boleh nak tidur balik.so on my lappy sambil menghirup sup cendawan cicah roti.sedap.mau ka??
buat sendiri la.ngiahahaha..best lak momo tengok roomate ni tidur.tak aci betul.kenapa la momo tak boleh sambung tidur lagi padahal kelas lambat.agaknya tadi baca law sekejap terus otak segar segar tak mengantuk terus.HOHO

ngeee panjang betul introduction pagi ni.momo nak cakap pasal lelaki yang gentleman.entah la masa dok golek-golek tu tetiba datang idea ni.
so here we go....

*kejap nak cicah roti dulu...ngappp ngaaappp..delicious !*

ok kalau pergi jalan kat mall ke kan?siapa yang tolong pegang barang?si awek ke?si pakwe?
ee buruk bunyi ni.tukar-tukar.si gadis ke si jejaka? *bukan blogger jejaka terhangat tau*


ahhh ahhh da lambat! momo nak pergi bersiap dulu ye..nak iron baju lagi.ehemmm kalau sempat malam ni momo sambung balik.sorry cerita tergantung.

notakaki: malam ni ada pc fair kat uitm..horaaayy nak beli headphone warna pink! nak beli cooler fan ke apa ntah name untuk lappy momo ni. then nak usha external hard disk...and beg untuk lappy momo juga! kesian dia tak ada baju.momo ni tuan yang prihatin.HEHE

5 comments:

..hizamirahim.. said...

hehe.
takde tajuk ek post ni?
apa2 pon, kelakar jugak bile tgk pakwe tu pegang handbag.
mcm lain mcm je.
:P

momochan said...

zami: tak sempat nak fikir tajuk la tadi.eheee..aah kelakar kan kalau guy pegang handbag.tapi sweet kan? HUHU

biella93 said...

ikut individu tuh jugak la . kdg2 ade gak si jejaka yg tolong pegang kan handbag si gadis . hee . tp tak semua mcm tuh . kbykkan laki ni suke jln menonong je . kesian kt si gadis tuh bwk beg shopping berat2 . hee

momochan said...

biella93:eheee laki tu control macho la kalau taknak angkat barang.kesian girl.dalam hati sumpah2 pakwe.hehe

Nadhirah-chan said...

tapi nak suroh lelaki bawak beg awek pun pada-pada jugak . dah kalau beg sebesar gajah pastu kalerful , ade glitter2 plus bear lagi , mana dia nak . kehkehkeh :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN