click click

ikut momo jom

26 January 2011

terima kasih sangat kepada mereka ini.tanpa mereka siapalah saya

Hello ! Hello ! keeerrrrkkk keeerrrkkk bola 1 bola 2.over..
bola 1 bola 2...kerrrkkk kerrrkkk *ini adalah perbicaraan menggunakan walkie talkie hitam tebal dan keras*

HEHE teringin pula nak main dengan walkie talkie ni.dulu kecik-kecik selalu la main..siap nyorok bawah katil, dalam almari.huhu korang main tak?

ohh kejap before tu momo nak ucapkan terima kasih kepada anonymous. Jejaka Terhangat dan juga saya ain b.

Anonymous telah berbesar hati untuk buatkan momo header free ye tuan-tuan dan puan-puan serta mat bangla sekalian(mereka ramai juga nyibok) YES! its FREE everyone.PERCUMA.Tanpa mengeluarkan duit satu sen pun. Lega hati momo EHEHE..
Nak tengok ke anonymous design macam mana?



Lawa tak? Lawa tak? haaa simple je kan?tak ada la nak serabut sangat.tak sabar nak guna header ni.HEHe tapi still tak jumpa background yang cantik lagi, so tak tahu bila dapat guna.cewaaahhh tau korang nak gak kan?
Hmmm momo rasa segmen dia da tak buka kot.kalau ada tu memang rezeki korang la.ini pun momo saje je kata NAK NAK NAK header banyak kali. sekali dapat.wohoottt gumbira kerang momo hari tu.yee orangnya adalah anonymous.
Eh?? mana la momo tahu kenapa dia buat nama tu?tanya la empunya badan.haiyooo..
Hello anon! Long time no see! EHEHE

blogger ini yang sah lah memang seorang lelaki telah meng'review' kan blog momo yang simple ni.and yes! teguran dia memang diterima baik oleh momo.im happy for that. Like I said before..kalau JT nak tegur memang tak ada nak corner belok corner kiri kanan.straight langgar tembok rumah ko jee..HAHA
laa nak tahu segmen apa ke? marilah join di sini.
hmm rasa dia nak tutup da kot.kwang kwang..rugi korang.
come and look apa yang JT tulis pasal blog momo ni yee..kelik di sini.

Lastly.
The 200th followers..yeaayyy yeaaayyy *tepuk tangan kuat-kuat*
tahniah saya ain b *tak boleh nak link pula kat blog dia.ehee sorry*

tapi momo minta maaf banyak-banyak sebab momo tak ada masa sekarang ni nak update blog, just tunggu cuti raya cina ni sahaja.lagipun momo bukannya nak lawan siapa ramai follower.ohh tidak!tidak! Setakat ramai followers tapi isi tak best, tak masyukkk la kan?
so no hadiah la..HEHE B.u.s.Y kott...bagi flying kiss da cukup la kan?

Ok for those yang no 1..no 100..and others th followers.thank you so much kerana mengfollow-follow walaupun anda bukanlah setiap masa hendak membaca blog momo.terima kasih.tanpa anda siapalah saya,dan saya takkan berada di sini. *ayat artis famous*

notakaki: haa momo nak sambung study and then nak tidur.mengantuk dan sakit pinggang sangat.uhhuuuu.selamat malam semua! nyte..
psstt~momo sudah ada twitter! and im start to like it.yeayy!


5 comments:

biella93 said...

lawa laaa header tuh even simple je . nak jugakkk . ehhehe :)

aQi + GenGkey said...

walawei..
ble la nk nmpk header tu secare rasmi yerk..
pasni blog momochan berubah wajah la yerk..:D

Jejaka Terhangat said...

woah..cik momochan skrg memang bz yek..patut la dah kurang nampak baru2 ni. hehe..papepon semoga yg terbaik dalam pelajaran tu yek cik momo..wish u best of luck..=)

Ciao Annin-sama said...

Wah! Chantek header yang pinky itu!

Eh sudah ada Twitter? Mahu stalk Momochan bisa ngga? Haha!!! Now I love Twitter more than FB! XD Walaupun dah bertahun ada akaun Twitter tapi baru sekarang rasa seronok dan sangat suka dengan Tweets yang banyak-banyak itu! Mwahahah!!!

Jom follow! http://twitter.com/#!/Ciao_Annin

momochan said...

biela93: pergi cakap kat anonymous.bodek2 la sikit.eheee

aqi + Gengkey : suatu masa nanti akan berubah.cewahhhh

JT : thank you so much! biasa la student kalau tak bz tu tak sah la HEHE

ciao :wahhh jom kite tweet tweet..momo suka! hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN