click click

ikut momo jom

06 January 2011

cik zati nak kemaskan blog

momo tengok zati ni macam free gile sampai sempat lagi nak buat segmen cik zati nak kemaskan blog . dengan berbesar hatinya momo pun join segmen ni.HAHHAHA
hamikk ko zati ceq bagi kerja kat hang.HEHE

nak kemas apa ek?sebenarnya tak tahu la nak kemas amendenya.zati pilih je la boleh tak?tak kisah la mana-mana.janji simple but cute.HEHE *demand*

boleh kan?.....................
kate member.HAHA..

eh tak payah tag ek?alhamdulillah.senang kerja.hakhak..

tapi nak ajak gak ramai-ramai yang rasa blog bersepah macam reban ayam tu boleh la minta cik zati kita ni touch up sikit.HEHE

ok bebeh.thanks tau.

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wahhh

cam best jeee

efa said...

eh nk gi terjah n tnya kot2 blog den bersawang huhu

zati said...

hahahaha msg aku melalui fesbuk untuk emel & blog ko

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN