click click

ikut momo jom

06 January 2011

jadual kelas padat amat

Hye selamat malam semua!nak tidur da ke?relax la malam masih muda baru pukul 10.30.
chill la.lepak dulu kat blog, blogwalking ke.touch up blog sendiri ke..oh sebelum terlupa momo nak ucapkan terima kasih kepada cik zati sebab sudi kemas kan blog momo yang sebelum ni macam serabut sikit kan.thanks ekk!

dan nantikan header terbaru momochan.yeayy! siapa la insan yang bermurah hati tolong buat kan header untuk momo yang malas ni yee..HEHE momo akan beritahu nanti ye..sebab sekarang suba korang tengok tajuk kita apa hari ini?

"jadual kelas padat amat"

yee begitulah kawan-kawan...sebagai pelajar yang tak beberapa nak cemerlang ni kena la rajin menghadap buku walaupun hanya tatap kulit buku yang tebal 10 inch tu selamat 6 minit. sambil berharap 'ohh tolonglah sedut terus masuk dalam otak'. *kerja gila*

sudah habis berharap.bawa la buku ke hulu ke hilir buku tu.kecuali dalam toilet la.takkan nak bawa masuk ilmu dalam toilet kot.cacat cela buku tu kang.musyuuukkk nak cium cium bau buku pun tak ada da.bau tandas dari lobang jamban je nanti korang hidu.hakhakahka.ngengggg~

lepas tu angkut buku untuk tidur bersama-sama.don't worry.buku kat malaysia ni da sah memang tak ada jantina.si gadis jangan risau kalau takut mengandung.kalau buku seberang laut tu tak tahu la pula kan..heeee sudah momo da merepek da ni.

hmm minggu ni sudah start kelas.memang agak padat la jadual sem ni.tapi alhamdulillah tak ada kelas malam. yes! awal kelas biasa la semangat nak belajar.alih-alih lecturer tak masuk.hishh!ada pula baru masuk.hamikk ko assigment da bagi.baik punya la banyak.terbaik dari ladang.HEA hal ehwal akademik jumpa coordinator,jumpa PA.
fuyoo momo ada personal assistance la.HAHAHA bukan PA stands for penasihat akademik.lucky dapat yang baik ramah je.sebut pasal ramah ni ramai pula lecturer momo sem ni yang happy go lucky sporting habis.waaau! ni yang best ni.

tapi ada juga lecturer yang warning dalam kelas dia kena pakai baju kurung je.lak tuh hari-hari la pakai baju kurung pergi kelas*momo tak bawa banyak baju kurung adesss* =,="
well..kena jadi gadis ayu la nampaknya.hikhik perasan betul.

kepenatan minggu ni tak habis lagi..sampai tak sihat dan tak cukup tidur.so boleh tak momo tidur awal malam ni?esok kelas pukul 8 pagi la.ok people goodnight!momochan says tata~

notakaki: nak tepon Mr.Ant.but he's kinda busy right now.will call him tomorrow then...pftttt

2 comments:

Faizal n Fashitah said...

oOOoo patut pun lain macam je blog ni.. dah tukar `baju' rupe nye hehe..

momochan said...

faizal n fashitah : HEHE tuka la...nanti orang lain bosan lak.huhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN