click click

ikut momo jom

29 January 2011

Momo suka tengok picca kena zoom ni...

Cuti sekolah je penuh peti surat dengan kad jemputan kahwin.Umi ayah balik rumah kalau usha beg poket penuh samput surat putih. Eleehh kad kahwin la tu. Tapi momo selalu gak buat muka tak malu pergi selongkar.HAHA Actually nak tengok lawa ke tidak kad kahwin tu. Kalau cantik momo puji, kalau udus momo kutuk. HAHA normal apa?

Weyhh kutuk-kutuk nanti time korang orang lain pula kutuk.Haaa baru tau. Tehheee~

Eheeemmm Eheeemm tutup topik di atas ye. Sekarang momo nak beritahu yang momo sebenarnya suka picca yang main zoom zoom sampai nampak bulu hidung orang sebelah takpun jerawat dia yang da ditutup dengan bedak 3 layer.

Bagi momo picca macam tu memang nampak wauu cantik gilaa kot.serius cantik la! Ada pula kata biasa biasa je..aishhh..

Ok no more emoemo.Ni antara contoh picca yang momo likelike..










Ada sesiapa yang ada blog atau gambar yang menarik boleh la share dengan momo ye.. Nanti momo nak kumpulkan dan buat satu entry special.WAaahhh bagus tu.. Boleh promote blog korang kan? Especially yang photographer yang baru nak naik ke?newbie newbie..
Acewaahhh baik betul momo kan? Ahaks..Bukan apa..Momo suka kalau ada orang dengan senang hati minta momo jenguk blog dia yang dipenuhi dengan gambar yang menarik. Rugi kalau tak share share.Eheee..

Itu sahaja..momo minta diri dulu.BYE BYE



3 comments:

bighagenjo said...

boleh tahan, nice gak ehh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ha'ah. gmbr yg di zoom lebih berkesan efeknya kan? cantik.

momochan said...

bighagenjo : super nice ! :)

fifiey: aah sangat cantik..momo suka sangat.HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN