click click

ikut momo jom

30 January 2011

weyhh gila sombong kau sekarang ni eyh???

weyhh gila sombong kau sekarang ni eyh???

selalu tak dapat ayat macam ni?tak kira la budak lelaki cakap ke perempuan cakap ke.Tapi selalunya lelaki la. Memang momo selalu kena ayat macam tu. S.E.L.A.L.U. ye. heeee~ Apa motif entah cakap macam tuh.

Disebabkan momo selalu kena..momo selalu juga la berhangin puting beliung kat orang sekiansekian cakap macam tuh. Pfttt~ Ape hak dia entah mau judge sampai macam tu sekali. Bukannya kenal dari rahim lagi. Engkauu duduk rahim lain momo rahim lain. So kita memang berbeza. Kutub utara kutub selatan. Ada faham?

Nak lagi best member sendiri cakap macam tu. Memang berapi la juga salam tak bagi terus 'hoi budak sombong! weyh sombong kau sekarang!' HELLO..Kalau sekali cakap macam itu boleh diterima juga but ini each time nak tegur ayat sombong itu engkauu BOLD kan ek..

Bila orang da panggil momo budak sombong mula la momo layan macam nak taknak. Yela da engkauu panggil sombong apa kes? sengall. Habis nak tiap-tiap hari layan engkauu sorang aja? Mr.Ant pun ada masa privasi dia takda la momo nak 24 jam dok texting ke calling haloo hallo ke..haishh

Silap hari bulan, memang ayat kasar la momo bagi. Sebab momo memang pantang betul orang panggil orang sombong ni. Eeee tak suka la! momo bukannya sombong tapi ada masa momo perlukan masa untuk diri sendiri juga bukan asyik nak HI HI BYeBYe kat engkauu je 29 jam.

Kalau macam ni baik tak payah jadi kawan momo. kan?kan?




2 comments:

azzey said...

kadang2 org ni mudah sgt menilai tanpa mengenali kita kan..

p/s: HB tu okay. jgn risau. blh bc kat link dlm entry saya tu ada eplainationnya kat situ...:)

momochan said...

azzey: Diaorang judge kita ni macam da bertahun lamanya da kenal.haih

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN