click click

ikut momo jom

30 January 2011

Someone asked me : " you tak sambut chinese new year ke?"

Ok secara jujurnya ini soalan pertama yang ditujukan kepada momo.
"You tak sambut chinese new year ke?"

and momo jawab NO.simple answer.

Selalu soalan yang orang tanya dan menjadi kewajipan
"You mixed chinese ye?Ikut belah ayah ke emak you?"

my answer will be..
"NO saya bukan mixed mana-mana. Saya original orang melayu punya.HEHE"

tapi kalau idea nakal muncul atau mengada-ngada dengan adik, kami jawab

"YES we are. Our great great grandparents are Korean mixed with Japan and our great great other grandparents are Malay mixed with orang Siam.sawadikappp"

HEHE lepas tu diaorang terkejut muka impressed la kot.hakhak
But at the end kitaorang mengaku it was a joke..HEHE


2 ladies yang HOT HOT ini mengucapkan

GONG XI FA CHAI and Happy Chinese New Year!

Boys..jangan meleleh air liur pula. Budak underage 18 tutup mata! HEHE


And now my turn...
Happy Chinese New Year! Gong Xi Fa Chai!
Momo mahu angpau because I'm not marry yet!eheee~

5 comments:

nora amila ghazali said...

hahaha,.. memang muka mom macam chiness la dik.. hehehe... tapi part last tue.. hik3..

Halia Kentang @ Annpaan said...

tp seriusly muka awk mmg cam amoi2x..

fathiahRAIHANA said...

Gong Xi Fa Chaiii :D

Imzainieyzulkipli said...

mesti muka mcm cina kn.

momochan said...

nora : ehh ye ke kak?HAHA

halia: HEHE apa boleh buat :P

fathiahRAIHANA: Gong Xi Fa Chai 2! :)

Imzainieyzulkipli: LOL bukan nampak sangat pun :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN