click click

ikut momo jom

30 January 2011

Pertemuan selepas 3 tahun tak berjumpa. Apa patut saya pakai ye?

Hari rabu bersamaan 2hb Feb.(Kalau tak silap) momo akan berjumpa dengan geng-geng momo dari sekolah. WAchaaa~ panggil geng dowhh gila gempak.Padahal 3 orang je.hakhak..

Sudah 3 tahun tak berjumpa dengan kawan momo ni. Actually rapat dengan diaorang pun since Form 4. Lepas Spm masing-masing bawa haluan sendiri. Tapi sekarang baru boleh berjumpa. Berdebar pula tetiba, macam nak jumpa bakal mak mentua kot. (Jumpa bakal mak mentua habis ketaq lutut.takut!) HAAHA

So di sini momo nak tanya la kan..What should I wear? takkan pakai baju kurung kot? momo tak boleh nak drive sebab tak tahu selok belok KL ni. Menangis kang tak tahu jalan balik rumah.haru ohh ohh.

Kemeja? Erm kenapa rasa macam nak pergi interview je.HUHU Pakai t-shirt and jeans la..sempoi ja pun da ok. Selesa pun selesa ye tak?
Kepada geng momo tu..korang jangan pakai cantik sangat dengan solek tebal-tebal kang momo tak cam kang.HHEHE

ok now momo sudah mengantuk tapi paksa diri untuk study dan menyiapkan assigment.
Tapi da jadi adat bila da balik rumah takkan pernah mahu sentuh buku.memang dianak tirikan :P

2 comments:

LugieAmir said...

morning momo... just wear things u luv & confort ..just b yaself! njoy! ;-)

momochan said...

lugieamir: morning! eheee will do that.thanks :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN