click click

ikut momo jom

02 February 2011

Contest Si Manis berbaju kurung by AZALIAHJSALLEH

Heee~ someone just called me sewel.. T__T
sakitnya hati.. apa kes entah nak cari gaduh.
Hermm..

oh by the way dia adalah seorang lelaki.
sorry to say memang tak gentleman langsung.

tettttt~
tamat di situ.
momo nak join contest pula


click banner di atas untuk join :)

Since contest ni berbaju kurung so why not momo join kan.
Hari-hari pergi kelas pakai baju kurung tapi ada masa ke nak ambil gambar?
nope!
so sorry la yee kalau picca yang momo pertandingkan ni.cewaaaah* agak membosankan.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Ok sila bergelak sampai jantung korang pecah jadi tiga segi.
sudah?
WELL DONE! tepuk tangan yee..

weyh hidup lagi korang ek.HOHO

Anyways momo pun tak tahulah kenapa letak picca ni.
Agak sengal jugalah.
Kate manis berbaju kurung tapi perangai hampeh.
Mati lah kalau bakal mak mentua semua tengok.HOHO

Teettt~ Jangan risau ini hanyalah sekadar gambar sahaja.
Menunjukkan walaupun saya orang melayu memakai baju kurung hati saya keras untuk berusaha menaiki tangga buruk itu. miahahaha
means that saya gigih berusaha walaupun apa jua keadaan.
*winkwink*

now momo tag

8 comments:

azalia hjsalleh said...

hahahaaa , ganas2 ;)
i loikeeeeee
just be yourself hunn
pe pun gud luck ok

momochan said...

azalia: ahaks tetibe da malu lak HEHE :P

zacky ~786~ said...

momo nk panjat tangga amik betik kah ?? hehe.. btw lme xdtg sini.. huhuu.. have a nice day.. hpy chinese new year.

momochan said...

zacky: heypp where have u been?cewahhh~ HEEHE aahh?pokok betik?
miahahha momo tak perasan lak pokok betik tu.hikhik

alright have a nice day and happy chinese new year :)

anith chan said...

makasih momo. on my way nk buat :))

anith chan said...

btw manis sungguh dia berbaju kurung..
mcm nk kung fu pon da..
anyway gud luck momo !!

momochan said...

anith: wokayy letak picca yg vogue gituh ekk..HEHE

momochan said...

anith: maceh :) HEHE
wohhh macam nk kungfu?HAHA manaademanade huhu

Goodluck to you too! cepat join ye

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN