click click

ikut momo jom

03 February 2011

Today pergi Plaza, TS,Sg,Weng,Pavilion.HAHA penat jalan je lebih

Hari ini memang tak plan langsung nak keluar berjalan. Lepas breakfast dengan family terus umi ajak pergi Melaka. Walawawa tak plan tetiba nak pergi Melaka.Dasyat oorh even bukan lah jauh mana pun Melaka tu,tapi penat ar.
Lain la kalau Mr.Ant ada kat Melaka sekarang, memang laju je momo setuju.HAHA

So bersiap la kerabat-kerabat dalam rumah tu kecuali seorang adik yang masih lagi nyenyak terbongkang atas katil. Hoii! bangun ! bertuah punya budak,,blablabla kakak dia ni membebel.


Habis cerita.Bergerak.Beli barang.
Beli coolpad.-tertinggal usb dia.sengal ! T_T
Beli beg sekolah- mahal lepas tu buruk,orang nak sponsor so rembat
Beli kaspersky-tak reti nak install.
Beli beg makeup- minta colour hitam dia bagi warna coklat.sebabkan eh eh macam lawa coklat ni so rembat je la..

Pergi Pavilion bajet macam nak beli barang padahal da penat nak jalan.Kiranya pergi sana singgah toilet lepas tu balik.Miahahha baik toksah masuk. Entrance dia aje da crowded.ceyhhh ramai orang berposing kot. Nasib baik today momo tak pakai cheongsam. :P

Ok la momo nak out, penat tak habis lagi. Rasa macam nak demam pun ada juga. Groupmate for presentation da kecoh-kecoh.macam what the fish engkau kerja just nak sambungkan slide je bukan letak isi.So shut up!!

ok habis daa marah. Jom layan picca ciput HEHE



I'm happy


tak tipu angin time tu sangat kuat.So kepala keluar cikit-cikit cukup


She's crazy !
Momo send this picca to Mr.Ant "Your girl is soo crazy.LOL"
Tapi dia diam tak bagi respond.
HAHA sadis siottt
Lepas ni nak tunjuk picca bulu hidung agak-agak dia senyap tak?HAHA
ohh picca ni angin sangat kuat ketika itu rambut terus macam ohh lalalala


ok cukup cukup perut begitu mual ni..oh man..I hate this feeling..grrr

notakaki: Nak naik KLCC dalam masa terdekat ni and momo nak pakai cheongsam time naik tu boleh tak?HOHO

4 comments:

syAzAnA said...

amboi. bnyknyer beli. grr

momochan said...

syazana: mana banyak mana pun.HEHE

JIJI YU said...

mueheh aku ase senang je kot nak instoll kspers..try usha kat youtube ade kot

momochan said...

JIJI YU: HUHU da reti da install :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN