click click

ikut momo jom

04 February 2011

Headphone VS Earphone





Semalam jalan-jalan kat LOWyat sebentar..sambil usha barang-barang kat situ dengan bajet saya mahir dalam teknologi.padahal langsung tak reti. =,=
Tapi dengan bangganya momo nak cakap momo reti install kaspersky buat pertama kalinya tanpa bantuan.HUAHUA finefine korang banyak kali guna takpelah. 1st minta tolong kat Mr.Ant lepas tu momo merajuk giloz so tak minta tolong. *berlagak* Sendiri yang susah hari ini terkial-kial baca manual.nyiahahhaa.

Momo jumpa headphone STARS ni semalam. 1st jumpa price RM25 and my parents suruh beli tapi momo taknak sebab tak ada warna pink.
2nd jumpa price RM10.For real ! momo terkejut sebab asal murah sangat kan? Tapi tak ada juga colour pink yang ada warna hijau and red. Gambar tengkorak pula tu. Lagi ar momo taknak.Geligeli nak pakai.
3rd momo jumpa warna PINK ! serious nak ambil da sekali tanya harga RM40..gila lahh..
Tengok brand and quality sama je.Tapi harga lain kenapa.ish ish..Akhirnya tak jadi beli.LOL

Better cari jenis lain contohnya macam kat bawah ni



Ada bulu-bulu sedap nak pakai ni. Warna pun memang comel.
Serious memang lawa arrr..Tapi kat Malaysia tak jumpa lagi.


Yee peminat pink dan kucing marilah kita menangis bersama-sama kerana tak memilikki headphone sebegini.
Hadoiii cantik gila....

ok set...headphone warna pink masuk dalam birthday list.HAHAHA

notakaki:eypp Mr.Ant depan rumah momo?What?what?kejap nak turun tengok.

2 comments:

nadHiraH said...

babe!!! i ad headphone yang stars tuuu. beli kat thailand with rm21 je ! ;D ad i jumpe rm18 punye.. hehe

momochan said...

nad: Haaa ok la tu Arau n Thai da dekat da tuh.HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN