click click

ikut momo jom

04 February 2011

selepas dilanda gosip fasha sandha maintain cool

Yee kepada peminat fasha sandha...dan juga kepada bukan peminat F.S ini...*momo juga la tu..ishish*korang jangan arr nak emo emo kalau momo buat entry ni yee..



Macam ni today pergi beli barang di carrefour dengan parents, and secara tak langsung terjumpa la artis kesayangan korang ni dengan maknya membeli barang. at 1st tak perasan pun dia itu pun ayah yang cakap.
My 1st impression masa tu.. "tak ada la lawa sangat dia ni.."
HAHHAHA korang kipas-susah-mati keep cool ek.

Dia pakai makeup yang menunjukkan muka dia garang giloz.LOL Sempat lagi tu momo usha muka dia.Tapi kejap je lepas tu cepat-cepat cari barang. Sebabnya carrefour sesak dengan orang ramai. Lagi-lagi bila ada peminat yang teruja macam ni.

minah A : " Kak..kak...ko nampak tak siapa tadi??ko nampak tak?"
minah B : "Ehh itu kan '.....' kan?"
minah A : "Aah tapi dalam TV asal nampak tinggi ek?"

Perbualan sampai di sini sahaja.Sebab momo sudah mengeluarkan suara lelaki macho untuk menyedarkan diaorang yang secara tak langsung menghalang laluan insan-insan lain. including me. LOL.

The best part is momo bukan usha si fasha pun dok usha 2 adik beradik ni adalah.tengok muka keterujaan dia. gila arr...tapi fasha layan ke tak diaorang tu tak tahu la.HAHAHAHA
Agak-agak kalau jumpa HZ @ CT silap-silap momo pun macam diaorang teruja habis.

Apa-apa pun artis ni still nak juga privasi kan? buat apa nak kecoh-kecoh rileks sudah..
Tapi kalau mamat-mamat korea turun Malaysia korang jangan releks, pergi serbu ramai-ramai.HENSEM ! HAHAHA

notakaki: Tabik kat Fasha Sandha walaupun dilanda gosip macam-macam still lagi relax and enjoy her time with her family...
peace~



9 comments:

mary ann ;) said...

hahaha..besa la tu..dia dah kebal dgn menda alah mcm tu agaknya..

momochan said...

mary ann: HAHA agaknya la kot..huhu

MEGUMI KAZAMA said...

elow....im 1 0f her fans ok..i loike FASHA SANDHA!!!!!!!!!!!!

Nasyrul said...

Agak3 kalu saya kat kaunter tadi? awak serbu x :P

momochan said...

megumi: so?ada ak kesah?HAHA ak tak minat dia pun.lallala

nasyrul: eee kamu ni tadi kn da serbu kat subway td?lupa kah?siap makan depan-depan dengan gelojoh lagi.AHHAA

zati said...

hahaha artis shopping brng kt carefour, jrng plk ak nmpk artis kt tmpt-tmpt bese nie

p/s: carefour mne ko prgi?? blh ak serbu pasnie hahahak

momochan said...

zati: Area wangsamaju...alaa ko lepak je area sini ramai je kot artis...tp kita org biasa xfames ni akan dilayan ke?AHHAHAHA

pi la serbu cik oii..HUHU

hiro said...

cool la sgt..keh2

momochan said...

hiro:mana la tahu kan. HAHA

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN