click click

ikut momo jom

21 February 2011

Entry untuk malam ini

Hallo and Assalamualaikum

Pada waktu tengah malam sebelum nak melelapkan mata sebentar lagi momo terasa nak update blog sekejap. Actually momo baru sahaja habis buat dialog for the role plays. Tomorrow kena submit kat lecturer..Tidak tahu la ok ke tidak...hmm takpe abaikan je. Momo sudah buat sehabis baik mungkin.

So..story for tonight..Ermm today was a very very veryyy hoottt day ever! Sangat panas rasa macam nak demam pun ada tapi abaikan sahaja mungkin perasaan je.Lagipun test menanti..so lepas test nak demam ke nak balik rumah pun tak apa la...Momo perasan yang sejak dua menjak ni ramai pula yang homesick termasuklah roomate momo and momo sendiri.. Tapi apakah daya rumah terlalu jauh kalau nak pulang setakat 2 hari..Bertambah penat lagi adalah. Maka solutionnya, kami masing-masing pujuk diri untuk bersabar demi masa hadapan.

Seterusnya, campus sekarang sangat busy dengan pemilihan calon MPP..Agak meriah sedikit berbanding dulu. thumbs up! dengan poster yang bermacam-macam riak wajah. Ada yang tersenyum lebar sampai kan dari jauh sudah nampak giginya yang besar tu. *momo nak vote dia sebab gigi dia sangat BESAR* HAHAHA

Seterusnya lagi... pasal modelling..oh mann! momo sangat tergila-gilakan benda tu dari dulu lagi..Secara cuma tunggu peluang je..Bila dapat selalu tarikhnya tak sesuai..clash...dengan macam-macam program. Ok tak apa..Kalau ada rezeki ada la kan? Education juga important to me!

Seterusnya lagi lagi.. This is the 1st time momo tak contact Mr.Ant..He's away to Gunung Tahan..Yes I admit..momo rindukan dia..baru sehari and there will be another 4 days to go..sama rindu macam family juga kalau tak contact..I guess macam ini kot umi rasa kalau ayah kena kerja jauh-jauh keluar dari Malaysia. *Tapi contact je diaorang.tak aci!* huhu

notakaki: Pray to Allah s.w.t. I hope everthing will be fine..I know something good will happen one day to me, my family, Mr.Ant, YOU and others...that day that we will never know when it will happen... Insyaallah it will be good..


2 comments:

Rozuan Ismail said...

good luck for tomrrow!!harap2 cerita itu best la ye..

kat UKM skang ni pon busy dengan pilihanraya kampus..esok dah ngundi ok!!oo yeah!!

momochan said...

Rozuan: Baru hantar dialog je..heee..kalau video dia ok momo might letak kt blog.ahaks

ooo esok ngundi ek..undilah saya momochan..hohoho

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN