click click

ikut momo jom

21 February 2011

YES! I'm happy again...

Say out loud....yibeebebebbebebdadadalalala aushhhahhh!
Jerit sekuat hati anda macam anda tengah berdating di atas puncak bersama pasangan anda...
auuww sweet gitu..Tambahan pula "Aku SAMEOON..amat mencintai mu Bedahhh!!Terimalah cintaku yang suci ini wahai Bedahhh"

si gadis menjawab.."Yaaa abang Sameoon! Bedahhh pun begitu mencintai abang Sameoon! Bedah sudi menerima cinta sucimu wahai abang Sameoonku!!"

Perghh drama betul la..Momo yang taip ni pun rasa loya-loya je tekak sebab tengah duduk imagine ada teruna dara dari zaman tok kadok jerit-jerit atas puncak.ngiahhahah geli nya momo...huahua

Eypp biarkan mereka menjerit seperti unggas kehilangan hidung nya...Sambung cerita momo yang happy ni..
Momo happy sebab baru tadi Mr.Ant call...Yahoooo! Seronok weyhh..momo ni fikir macam-macam da sebab tak contact langsung.
Heee~tak percaya ke?hmm momo pun tak percaya gak mula-mula..mana tahu ada hantu menyamar ke?kan?kan? Duduk seorang dalam bilik fikiran memang melencong ke arah itu.tak guna!

Mr Ant sekarang berada di Kubang, Gunung Tahan..I've no idea situ ada line..Tapi bagus! Nak je minta 3G.Suhu 22c dan ketinggian pula 1345m! Wahh! gila tinggi!
Bila tengah cakap tu suara jadi lain sebab Mr.Ant kesejukan sangat.Kasihan...Da la jenis tak tahan sejuk...Tapi momo gelak padan muka je kat dia.ngeehhh ngeehhh Kejam punya awek ooohhh..

Yang part bestnya...cakap sampai keluar asap! hishhh itu memang nak minta 3G arrr! momo nak bukti tengok betul ke tidak...
zzzz bebel-bebel kat dia cakap nak ikut...wuwuwuwu...


Mr.Ant is using this phone right now...HTC


Momo buta IT thats why pakai yang normal je.. :P

notakaki:tomyam ni pedas betull..air pula tak ada.korang imagine la macam mana terseksanya tekak momo tadi..haduihhh



2 comments:

Ciao Annin-sama said...

Buta IT? Ish ish.. Idok le... Kalau pandai pakai handphone tu bijak IT namanya hehe! Wah! Nak HTC jugak!!!

momochan said...

ciao annin sama: HEHEHHE annin sama beli la cpat HTc..nnt boleh momo pinjam hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN