click click

ikut momo jom

21 February 2011

kena spotcheck 5mins ago

"Sila berpakaian sopan ye..kapten nak buat spotcheck"kata presiden kolej.

Hoi! Hoi! Spotcheck?Gilaaa la..sticker pun tak da lagi ni..dengan bilik tunggang langgang...atas meja bersepah dengan buku yang da dibaca belum dibaca akan dibaca...

Dia datang..jeng..jeng...dengan lenggang-lenggoknya..ehh silap toughnya..HEHE

Masuk bilik memang jadi budak baik and skema la..Padahal da dup dap dup dap macam pesalah nak dijatuhkan hukuman tali gantung.wuwuwu
Tapi dia minta kad matrix and dia suruh buka locker..yang momo nak pergi buka laci..adeshh sengal betul.Nervous punya pasal la...

Da buka locker dia tegur aiikkk sikitnya baju...HOHO sempat lagi komen tuh.ishh da la kapten ni lelaki..Haiyohhh...sendiri mahu faham la kan...teeeeetttt!!

Alaaa cakap jela nak check takut kitaorang bawa barang haram macam rice cooker pastu bukan budak kolej ni...lalalla~We are safe!! Sekarang sambung study semula.

oppsss~ esok boleh pergi mengundi! hooray!! nak pergi la..rasa macam seronok je nak mengundi walaupun sebenarnya nak excuse dari kelas.hihihi



1 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN