click click

ikut momo jom

02 February 2011

oh tidak ! apa da jadi dengan blog ni

TOlong ! TOlong ! blog momo ni da macam tunggang langgang jadinya..
Sekarang ni momo baru je buka then semua blog yang momo follow HILANG.
Serious hilang. Tak tahu apa jadi..

So kepada kamu dan kamu..Please letak kan link anda di entry ni ye..

Or maybe someone tahu macam mana nak betul kan balik blog momo ni.Sob Sob

Thank You so much


3 comments:

..hizamirahim.. said...

haha. yeke?
sekejap je tu.
kejap lagi okay la tu.
XB

zati said...

hilang?? hilang macam mane tu?? kalau blog yg ko follow hilang and tak ada update dekat dashboard..aku rse pernah je aku kne mcm tu, solutionnye cume kne refresh blik page tu & then dye akan kembali normal huhu

momochan said...

Eh da elok balik la korang ! HAHA sengal je buat susah hati orang je ceyh ceyhhh >.< HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN