click click

ikut momo jom

18 February 2011

sambutan maulidur rasul di uitm perlis

Assalamualaikum dan selamat menyambut maulidur rasul. And momo harap tak terlalu lambat untuk mengucapkannya. 

Since momo sekarang ni terlalu busy dengan assigments and test yang menanti sehingga bulan depan. Kemudian kena fikir kan dialog untuk role plays.yeahh i know i know..google je..Tapi better buat sendiri kan? simple and relax..tak mahu heavy sangat.
acewahhh gaya macam terhebat sungguh!

Ok role plays ni sebenarnya untuk BEL. For my english class. So kamu dan kamu doakan momo dapat berlakon dengan baik  yeee :)

Next...sambutan maulidur rasul last Tuesday.
So here I am with my lovely roomate pergi berarak dengan jayanya.
OK! I'm proud laaa gila sebab bangun awal nak pergi berarak.perghhhh~
Orang lain sedap buat air liur basi 5 kg.


Di sebalik tabir~

"Diminta semua residen kesinai 3 untuk turun ke bawah dan bla bla"

ada la dekat 10 kali dia ulang buat pengumuman ni..
momo & roomate dan hangin-hangin ni tibai pergi toilet gosok gigi basuh muka.
rembat baju tudung and selendang tak di iron langsung.
Sarung di badan dan kepala.
Lari turun tangga dan terus pegang banner sambil buat muka tak bersalah dan mengantuk.

Well..at least kitaorang join juga program ni daripada orang lain yang tak join then minta sticker lak...HOHO tidak kusangka boleh dapat sticker..
Auuuwww~! terbaik la..

 

Jengjeng ini bukti kami!

Fine la...roomate momo lawa..so korang ketepikan momo la..macam ni arr korang.sobsob..

notakaki: Huduss betul momo pakai selendang macam tu.ngiahahha. Orang lain pakai lawa-lawa liplap liplap lagi tu. HUHU anyways thanks to my roomate kerana sudi meminjam kan laptop ini ahaks~

3 comments:

Rozuan Ismail said...

wah!! cantik mmchan pakai selendang..tapi.kenapa macam tak sempat pakai je..nak cepat eyk..mesti lambat g perarakan tu kan..by the way,salam maulidur rasul(dah lambat ke?hehe)

aQi + GenGkey said...

ngaa~~~
nk knal dgn roomate momo tu buley..
spam..spam..
ahax..:D

momochan said...

rozuan ismail: auwww 1st time org ckp pkai selendang cantik.HOHOHO thanks.. aah nak cepat main sarung je time tu.HEHe salam maulidur rasul juga :)

aqi: HAHHAHA tak boleh nanti roomate marah.hikhik :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN